Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Tradic

Narys
  • Pranešimų skaičius

    319
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    3 +Pervesti

5 sekėjų

Apie Tradic

Susisiekimo būdai

  • Skype
    tradicbench

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

2209 profilio peržiūros

Tradic pasiekimai

Dažnas dalyvis (-ė)

Dažnas dalyvis (-ė) (4/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

199

Reputacijos taškai

  1. Labas, galbūt sudominsiu tave su kvietimu prisijungti prie naujo minecraft projekto... Serveris yra kūrimo stadijoje, idejos suplanuotos ir pradėtas jų įgyvendinimas, telieka rasti pagalbininkų, kurie savanoriškai prisijungtu į žemėlapio statybininkų gretas. Turbūt klausimas kyla "kas man už tai?". Dėja, pinigų už statymą mes pasiūlyti negalime, tačiau garantuojame puikia komandinę atmosferą, patirtį ir gerai praleistą laiką. Pats projektas bus PvP+MMORPG+Prison mišinys, su keletą unikalių įskiepių, kurie visiškai pakeis taip jau įprastą PvP/Factions serverio tipą. Statinio vizija jau turime, belieka ieškoti keletos pagalbininkų ir galėsime pradėti darbus. Būtų išties puiku, jei turėtumėte savo statymo pavyzdžių, prisegu ir savo atliktus statinius (2016 ir senesni darbai) https://www.youtube.com/channel/UCSRbp6a5IK4xSPYiz8Vjs5w https://imgur.com/a/wfzIo https://imgur.com/a/TQIgB Kontaktai: Skype : tradicbench Arba asmeninė žinutė LAUKSIME TAVO ŽINUTĖS!
  2. Patikimas, puikiai atliko užsakymą per trumpą laiką.
  3. Parašyk į PM arba Skypę, manau tikrai susitarsim P.S. labiau domina atvykimas.
  4. Iš Kretingos (Šiaip galimas siuntimas paštu į visus Lietuvos miestus)
  5. Sveiki. Kaip matot iš pavadinimo parduodu ausines. Jos yra visiškai naujos, net neišpakuotos, stovi nereikalingos. Parduodu nes turiu kitas, todėl šios man nėra reikalingos. Gautos iš originalios http://steelseries.com parduotuvės. Taip pat visiškai nemokamai pridedu papildomus odinius kaušelius ausinėms (jų kaina 14.99 Eur)! Ausinių kaina parduotuvėje: 179.99 Eur Mano parduodama kaina : 100.00 Eur (Kaina negalutinė, galime derėtis) Keletas įrodymų: skype : ignas407 tel. nr : 862523492 email : [email protected]
  6. Tradic

    parduodu Parduodamas MineCraft spawn'as

    Nukrypot nuo temos turinio, eikit šnekėtis privačiai, ačiū
  7. Tradic

    parduodu Parduodamas MineCraft spawn'as

    Juk rašiau jau ankščiau, kad vienas stačiau apie 24h-26h gryno statymo. Naudojau We, VoxelSniper plugin'us. Tau turbūt atrodo visą tai įtartina, kad taip rimtai ir gal su šiokiu tokiu aršumo elementu atsakiau į #Kristis. Mane tiesiog erzina tokie žmonės, jog be jokio pasidomėjimo ir konkrečių faktų šmeižia mane nebūtais dalykais, tokių būdų gal net siekdami atbaidyti mano statiniu susidomėjusius žmones.
  8. Tradic

    parduodu Parduodamas MineCraft spawn'as

    Išgirsdamas tiek tavo, tiek ankščiau parašytų komentarų, mane tikrai nustebinot ir net šiek tiek pakylėjote. Iš kur pas jūsų tiek negatyvo ir nepasitikėjimo? Dar kart kartoju, šį statinį stačiau vienas pats, jokie užsieniečiai, ar kiti žmonės net nebuvo įkėlę kojos į šį statinį. Taip, aš parduodu šį statinį užsienio rinkoje UŽ TĄ PAČIĄ KAINĄ kaip ir Lietuvoje, taip pat viršuj mano išdėstytos sąlygos yra lygiai tokios pačios čia ir užsienyje. Galiu tik tiek pasakyti, jog esu sąžiningas ir doras žmogus, turintis sąžinės jausmą
  9. Tradic

    parduodu Parduodamas MineCraft spawn'as

    Tu tikiuos nerimtai? Būtų nuostabu, jei atsiųstum to hub'o nuotraukas. Kita vertus, nelabai suprantu, koks tikslas šmeižti ir skleisti melagingą informaciją.
  10. Tradic

    parduodu Parduodamas MineCraft spawn'as

    Viskas iš mano galvelės
  11. Sveiki, parduodu savo statyta statinį už tikrai prieinama kaina. Stačiau viską vienas nuo pradžios iki pabaigos. Šį žemėlapį turiu tik aš vienas, pardavęs žemėlapį jį ištrinsiu iš savo kompiuterio (jei pirkėjas panorės, galėsiu ištrinti ir youtube filmuką su šiuo žemėlapiu). Sukčiai ir kiti neklaužados galit net nesistengt ir negaišinti tiek savo tiek mano laiko Skype : tradicbench Žemėlapio nuotraukos:
  12. Tradic

    problema su ausinem.

    Greiciausiai nutruko kontaktas su kita puse, bandyk lituot arba pirk naujas
  13. Tradic

    coreIN darbeliai

    Tai dabar jau prie textūrų ir shader'ių pradejot kabinėtis... ačiū už juoko dozę. Turbūt nepastebėjot, jog yra ir kelios nuotraukos be shaderių ir textūrų. Be to, kaip gerb. StreetDown teigė, jog reikia būtent gero kompo norint nufilmuot viską su shaderiais ir textūrom 60fps'u, galiu drąsiai teigt, jog pavyktu ir su 5fps'ais (pats filmavau ant 25-30)
  14. Tradic

    coreIN darbeliai

    Koks supistas skirtumas ar aš naudoju world edit'ą ar ne? Vaizdo ir kokybės tai visiškai nekeičia, anaiptol tik žymiai pagreitina visą procesą. Jei jau prakalbai apie copy paste tai tu jį pats naudoji ir nesakau kad tai blogai. Manau kad ir Monrael'iui išsakius savo nuomonę, pradėtum išsisukinėt ir mazintis. Sėkmės statant
  15. Tradic

    coreIN darbeliai

    Manau parašei visišką nesąmonę, jog 2014 trūko įvairių resursų paįvairinti statiniui, jų buvo, tik galbūt nežinojai kaip galėtum juos panaudot. Visų antra, pats pasakei kad nebuvai pažengęs, tai todėl ir duodu tau patarimų, kurie manau tau praverstų. Suprantu, jog stengeisi statyt, bet visgi reiktų išgirsti ir atsižvelgti į kitų nuomonę.
×
×
  • Sukurti naują...