Peršokti į turinį

Crazy*

Narys
  • Pranešimų skaičius

    592
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    4
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    29 +Pervesti

Crazy* paskutinį kartą laimėjo Gegužės 18 2023

Crazy* turėjo geriausiai įvertintą turinį!

3 sekėjų

Apie Crazy*

  • Gimtadienis 02/15/2001

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Šilutė

Paskutiniai lankytojai

3954 profilio peržiūros

Crazy* pasiekimai

Mylimas dalyvis (-ė)

Mylimas dalyvis (-ė) (6/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

205

Reputacijos taškai

  1. Parduodu/tradinu CS2 case'us 2000x Revolver case 500x Falchion case 500x Shadow case Cash, kripto, pigesni/brangesni skinai, perkant didesnį kiekį galima Vilniuje susitikimu. Pasiūlymai PM, arba https://steamcommunity.com/id/andriuscrazy/
  2. Sveiki, perku pelną nešančius verslus, idėjas, projektus, gali veikti tiek užsienio rinkoje (akcentuota į anglų kalbą žinoma), tiek ir Lietuvoje. Už gerą kainą domina viskas, galiu mokėti ~10k+.

    Parašom A.Ž. arba Andrius#6216

  3. Sveiki, perku pelną nešančius verslus, idėjas, projektus, gali veikti tiek užsienio rinkoje (akcentuota į anglų kalbą žinoma), tiek ir Lietuvoje. Už gerą kainą domina viskas, galiu mokėti ~10k+. Parašom A.Ž. arba Andrius#6216
  4. Jei kas turit jau pelną sukantį projektą, ar gerą idėją ir norit parduot, parašom A.Ž. iki 5k

    arba Andrius#6216
     

    1. Ankstesni komentarai  2 daugiau
    2. Royality

      Royality

      Norejau parasyti tapati ka ivron :D necia ieskai, 
      as bandziau iki 5k investuoti net rodos cia tema kuriaus ir net nesusilaukiau zinutes, tik 1 zmogus man rodo parase sake ar noreciau investuoti i sampa =D

    3. Adomas J.

      Adomas J.

      @IRoyality jeigu geras projektas, tai už 5 tūkst. eurų tau tikrai neparduos, žinant jog visokie GTA V FiveM serveriai gauna iš paslaugų nežmoniškas sumas.

    4. Royality

      Royality

      @Adomas J. Wow, padariau pora metu pertrauka ir jau tokie dalykai vyksta :D , ne seip man siule samp serva investuoti, kur net nebuvo startaves nu krc vaikai :D tikrai savo 5k neikisiu i tokius, as geriau crypto ant 5k nusipirksiu :D 
      bet ended up buying % nuo rusu mu servo. :D kur po 1k 2k on

    5. Crazy*

      Crazy*

      Nenuvertinkit jūs to Supergames, atsifiltruot sampo šudservius tt aišku reikia, bet tikrai neblogos idėjos vien iš šito puslapio kilo. 

  5. Parduodu CSGO stickerius, dėžes, turiu: - 1000+ mišrių 2020 RMR base/holo/foil/gold stickerių. (PM, dėl tikslaus sąrašo) - 3000 2020 RMR 100 Thieves base stickerių - 1000 Revolver dėžių (geram pasiūlymui būtų daugiau) https://steamcommunity.com/id/andriuscrazy Teikiu prioritetą atsiskaitymu kriptovaliutomis (USDT,BTC,ETH), Vilnius cash, bet iš bėdos galim susitart ir Lietuvos bankais. PM
  6. Crazy*

    Nepilnamečio investavimas į kriptovaliutas

    Jei nori tradint tai prašyk tėvų/seserų/brolių binances patvirtinimo, o paprastai holdint tai galima susikurt walletą tarkim kaip exodus ir nusipirkt grynais/banku iš patikimų asmenų kelis procentus prarandant. Jei nori investuot į btc/eth daug research nereikia, tiki į idėja ir dedi pinigus, bet jei nori tradint tai jau kaip ir viršuj siūlė iki 18 metų jei researchą atlikinėsi daug daugiau naudos bus.
  7. Galbūt Tautedorus kontaktą turit kasnors? 

    1. Adomas J.

      Adomas J.

      @Tautedorus  labai tavęs reikia šitam nariui , atrašyk čia nes žinau jog niekas neduos tavo kontaktų. :D

  8. Crazy*

    Už skiepus ar prieš?

    Pamačius šitą argumentą iš antivakserių net baisu pasidaro tarp kokių žmonių Lietuvoj gyvenam, pasidomėk kas yra skiepas, ką jis suteikia ir kokie padariniai yra palyginus liga ir skiepą, tada siūlau prisijungti į diskusiją ir savo klausimus turėtum būti jau atsakęs.
  9. Crazy*

    Laptopas iki 1000e

    Tikiuosi kad esat paprasti draugeliai, jei žmogus į forumą užsuka tik su prašymais, patys nemanot kad būtų gerai kažkiek gražint forumui? Atsidarius temos autoriaus profilį apart prašymų nieko daugiau ir nepamatysi, vien dėl to beveik kiekvienas forumas ir turi kurti anti leecher sistemas ir imti pinigus iš kiekvieno, žinoma kelis eurus ne kiekvienam skirti galima, bet manau ir ne visus nuskriaustų.
  10. Crazy*

    Laptopas iki 1000e

    Visi tavo pranešimai tik su klausimais, prašymais, nelaikas kažką forumui duot, nors kokį premium už porą eurų nusipirkt kad už narių pagalbą gražint? Manau vistiek atsiras kas numes, tiesiog tokius leecherius galėtų ir limituot.
  11. Crazy*

    parduodu [Parduodu] NordVPN paskyras

    Susimoki kelis eurus ir ant metų laiko nereikia pergyvent ieškot tų nemokamų acc, idk pats asmeniškai seniau esu pirkęs ir tikrai laiko sutaupo, kai acc užsilenkia parašai ir pakeičia, o kad sg forume tokios paslaugos atsirado, manau tik į naudą.
  12. Crazy*

    parduodu [Parduodu] NordVPN paskyras

    Gi matosi puikiai supranti kokią paslaugą teikia, kažkodėl užsienio site visi be problemų vysto veiklą ir problemų nemato niekas, jei ir negali pakeist mailo/pw, acc nebeveikia - parašai jam ir pakeičia acc, kame bėdos? Visi taip vysto acc service, kaip tik smagu kad ir į Lietuvos rinką po biški atjuda tokie dalykai, nes žinau ne vieną lietuvį, kuris moka didesnius pinigus iš resellerių netflixo/spotify/vpn providerių paskyrų. Gi net tokios parduotuvės kaip accountai lt crackintus mc paskyras stumdė tai idk dėl ko hatint, o ne palaikyt, ne visi apie c.to n.to puslapius žino ir manau tikrai pravers paslauga, nemanai?
  13. Crazy*

    Kur susirasti draugų ?

    as myliu sita ciuva
×
×
  • Sukurti naują...