Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

ArtūrasM

Narys
  • Pranešimų skaičius

    1054
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    3
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    90 +Pervesti

ArtūrasM paskutinį kartą laimėjo Rugpjūčio 11 2015

ArtūrasM turėjo geriausiai įvertintą turinį!

3 sekėjų

Apie ArtūrasM

  • Gimtadienis 05/16/1998

Susisiekimo būdai

  • Discord ID
    ?
  • Skype
    ?

Profilio informacija

  • Lytis
    Paslaptis
  • Steam ID
    Ką? Kas? Kaip?

Paskutiniai lankytojai

2493 profilio peržiūros

ArtūrasM pasiekimai

Anderbosas (-ė)

Anderbosas (-ė) (7/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

550

Reputacijos taškai

  1. Kodėl "Kat Walk C" yra prasta prekė? Būtų žiauriai kietai argumentų gauti apie šitą. VR Naudočiau tik rimtam gaming'ui. **Edit - Palikau asmeninę žinutę tau ?
  2. Sveiki, tikriausiai šitas topic'as bus ne tik man aktualus, bet ir kitiems. Nusprendžiau patobulint savo gaming setup'ą ir įnešt biški ateities į jį - VR, bet pradėjus domėtis iškilo labai daug klausimų. Esu visiškas VR noob'as ir net nežinau į ką reikia kreipti dėmesi bandant išsirinkti tinkama produktą, ar verta žiūrėti su integruotu hardware, kaip dėl spartos ir kokybės? Gal kas esat išbandę ir turit ką papasakot apie juos iš patirties? O kaip dėl VR priedų pvz KAT Walk C ( asmeniškai mano favoritinis priedas ) ar Teslasuit ( vis dar coming soon, bet speliojama jog jo kaina nebus labai storinanti kišenę ) ? Gal būt yra alternatyvų? Bet kokia patirtis, praktika ar nuomonės būtų įdomios paskaityti, tai jei jau užklydai, palik ir įdomią žinutę
  3. ArtūrasM

    OnPlayerKeyStateChange

    Tu pradžiai paklausk jo ar jis bent žino kas yra oop
  4. ArtūrasM

    Sveiki , ieskau dzempo

    https://www.ebay.co.uk/itm/Vintage-ADIDAS-EQUIPMENT-Big-Logo-Sweatshirt-Jumper-Retro-Original-XXL/273553388306?hash=item3fb10d7312:g:oP4AAOSwhrFb5vkh:rk:13:pf:0 Raudonas https://www.ebay.co.uk/itm/ADIDAS-Equipment-Vintage-Retro-Top-Oldschool-Sweatshirt-Jumper-Pullover-Crew-D7/401637657665?hash=item5d83784c41:g:WQsAAOSwhN5bm9xB:rk:18:pf:0 Baltas https://www.ebay.co.uk/itm/153286999826 Žiauriai panašus geltonas, bet nežinau ar sueis https://www.ebay.co.uk/itm/183559865073 Dar vienas labai panašus geltonas http://www.sneakersadi2018.com/D-adidas-equipment-sweatshirt.html Čia žydras toks pat yra ( nepanašu į patikimą saitą, bet ne man spręst ). Čia pirmi pasitaikę kuriuos radau, bet toliau nebeieškosiu, žaidimas atsisiuntė. Dėkui dėdei Artūrui, o už 5 eurus nusipirk ką nors gražaus sau
  5. ArtūrasM

    Javascript vanilla point of influx

    Jei kam dar prireiks, ištestavau, veikia tobulai! dėkui.
  6. ArtūrasM

    Javascript vanilla point of influx

    Idėja gal ir būtų nieko, bet jei array bus [5,3,4,3,5] viskas subyrės. Nes suras 5, bet ne 4 Nvm išsisprendžiau, @Ark'xes // konteris.lt dėkui, atrašant tau šovė geniali idėja.
  7. Visu pirmą esu nusivylęs jog nėra javascript skilties programavimo kategorijoj, vis gi js dabar viena labiausiai tobulėjančių kalbų, o grįžtant prie temos, gal būt turim čia protingų programuotojų ir gal kas turit idėją kaip 5 skaičių array surasti "point of influx" ( nežinau kaip tą pasakyti lietuviškai ) didėjimo taškas gal būt. Pvz jei array būtų [1,2,3,2,1] turi surasti 3 ir gražinti index'ą. P.s. array kintantis. P.p.s su 10 if state idėjos netinka P.p.p.s jei ir negalit pasidalint kodu, gal bent idėjų logikai turit, praverstų ir tai. P.p.p.p.s nesiūlykit kur kitur postint, already done.
  8. ArtūrasM

    Parduodami du SAMP stiliaus dizainai.

    Čia tiems ožiams kurie daug mekeno: Aš nieko prieš jei žmogus mokosi, tebunie jo ir pirmas dizainas, bet klausimas vis dar toks pat: už ką čia mokėt pinigus? Unikalumo 0, net dizainas padarytas per 30min, o tiems kas norėjo iš manęs dizaino, tai nesijaudinkit, mano darbai tikrai ne samp lygio. Peace out.
  9. ArtūrasM

    Parduodami du SAMP stiliaus dizainai.

    Kai jau pamečiau viltį, radau dar likusiu žmonių su galva ant pečių. Šiuolaikinis svetainių sprendimas, paimkim visų naudojamą šabloną, įdėkim renderį, foną nugesinkim ir jis jau unikalus dizainas kurį galima parduot!
  10. ArtūrasM

    Parduodami du SAMP stiliaus dizainai.

    O koks skirtumas jis platintas ar ne? Jis nesiskiria nuo tavo esamo. Jei tu perpaišei dizainą, jis niekuo nėra geresnis. Aš iš tavęs nupirksiu šitą darbą sukoduotą už tavo norimą sumą jei tu man jį pateiksi be klaidų. Ir jei jis tikrai atrodys kaip pas nieką kitą.
  11. ArtūrasM

    Parduodami du SAMP stiliaus dizainai.

    Okay, žemesnio intelekto parazitams plačiau paaiškinsiu: Kadangi tema yra GFX skilty reiškias jis parduoda psd ( čia ir idijotui aišku ), bet klausimas yra kokio velnio mokėt pinigus už šitą naujoko neskoningą darbą, kai čia forume yra gal 100 vienodų nemokamų su pakeistu headeriu, spalva ir tikriausiai daugiau niekuo. Dizainai tragiški ir tikrai yra padaryti naujoko, kuris akivaizdžiai nesuvokia kaip turėtų atrodyti geras dizainas. T.y. jei tu moki įsijungt photoshopą ir pastumdyt blokelius tai tu nesiskaitai dizaineris. Tai klausimas būtų toks: kodėl man reikia mokėti už šitą nesąmonę kai forume yra nemokamų gražesnių darbų? Unikalumo negausi vien pakeites headerio foto.
  12. ArtūrasM

    Parduodami du SAMP stiliaus dizainai.

    Man vienodai šviečia tas skaičius. Perskaičiau dar kartą, bet vėl gi klausiu už ką čia mokėt pinigus?
  13. ArtūrasM

    Parduodami du SAMP stiliaus dizainai.

    Parduodami? O už ką čia mokėt pinigus?
  14. Ir šiaip augalinį aromatą patalpoj palaikyt reikia. Gera idėja bongas kišenėj. Reikėtų naują drabužių linija paleist su built-in bongu
  15. Tai po darbo veiklos visad yra, bet ką darbe darai? Suki iškart kaseką vakarui? Parodyk gražiausia susukta
×
×
  • Sukurti naują...