Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

MrGytis

Narys
  • Pranešimų skaičius

    777
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    74 +Pervesti

3 sekėjų

Apie MrGytis

  • Gimtadienis 03/04/1998

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

2856 profilio peržiūros

MrGytis pasiekimai

Mylimas dalyvis (-ė)

Mylimas dalyvis (-ė) (6/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

157

Reputacijos taškai

  1. Sveiki, taigi iš karto einu prie reikalo, per adobe connect'ą man vyksta nuotolinės paskaitos ir prisijungus tiesiog per chrome'ą, viskas veikia puikiai, tiek aš visus girdžiu, tiek mane visi girdi, tačiau kai gaunu privilegijas streaminti savo PC vaizdą per adobe connect'ą ir man parsiunčia adobe connect programėlę (nes, kitaip neleidžia dalintis savo PC vaizdu), per ten aš negaliu girdėti žmonių esančių nuotolinėje paskaitoje, tačiau jie mane gali girdėti. Galbūt kam nors yra tokių bajerių buvę? Be to prie to pačio per Microsoft edge naršyklę kai kurių twitcho streamerių ir YouTube video negaliu girdėti, tačiau per google chrome'ą viskas okey, tai manau čia būtų susįję šita problema. Ausinės, kurias naudoju yra - Steelseries Arctis 3 su 7.1 surroundu. Gal kažkas su driveriais nepatinka adobe connectui ir Microsoft edg'ui? Taigi gal kažkam yra buvę kokia nors panaši problema ir kaip ją sprendėt? Lauksiu atsakymo :)
  2. MrGytis

    Swedbank rezervuoti pinigai

    Ką tik pagooglinau, tai tipo iki rugpjūčio 31 dienos esi dar apdraustas, po to jau reikia pačiam mokėti PSD, jeigu kažkur neįstoji mokytis arba nepradedi dirbti.
  3. Tai taip ir yra. Šį page'ą ir pats buvau radęs, bet dėkui už bandymą padėti.
  4. Sveiki galbūt kažkam yra tekę susidurti su tokiu programavimo uždaviniu kaip sukurti programą, kuri rastų grafo teigiamų briaunų svorių diametrus. Bei galėtumėte pasidalinti šaltiniais kurie man padėtų ties šiuo darbu, nes pats googlint jau bandau kelias valandas, bandau daryti, bet nelabai kas išeina pačiam, todėl tikiuosi jūsų supratimo ir lauksiu bet kokios pagalbos iš jūsų pusės.
  5. Rašiau, jog tai nėra sprendimo būdas.
  6. Sveiki, taigi jau gan seniai pastebėjau šiokią tokią problemą su Microsoft edge naršyklė, kad dėl man nesuprantamų priežasčių naudojantis Microsoft edge naršyklė ir pasileidus tam tikrą twitch streamą ar YouTube video kažkodėl nėra garso. Suprasčiau, kad nebūtų ant visų vaizdo įrašų, streamų garso, bet nebūna tik ant kai kurių. Tarkim twitch streamerio "Sponsoriaus" kanale kažkodėl man per Microsoft edge nėra garso, nors per google chrome garsas yra ir viskas puikiai. By the way, tie kurie sakys, tai naudok google chrome, o ne Microsoft edge ir problem solved, nu čia lengviausias variantas, bet man įdomu kodėl ant Microsoft edge tokie dalykai vyksta. Gal kas esat susidūrę ? Pasidalinkit kaip sutvarkėt tai.
  7. Sveiki, taigi programai turiu padaryti dvigubo išrinkimo metodą (Double selection sort). Ir pagal mano parašyta kodą masyvo elementai yra išrikiuojami ne taip kaip turėtų. Tai galbūt jūs rasite kas su mano kodu yra negerai ir tikiuosi, jog pavyks išspręsti problemą. void dvigelementrink (int n, int i) { int Temp; for(i=0;i<n/2;i++) { int minimum = i; int maximum = i; for(int j=i+1;j<n-i;j++) { if (B[minimum]>B[j]) minimum=j; if (B[maximum]<B[j]) maximum = j; } Temp = B[i]; B[i] = B[minimum]; B[minimum] = Temp; Temp = B[n-1-i]; B[n-1-i] = B[maximum]; B[maximum] = Temp; n = n-1-i; } for (i=0;i<n;i++); }
  8. MrGytis

    Bėda su kompiuterio įjungimu

    Nemanau, jog motininei R.I.P. Nes jeigu jai R.I.P. būtų, tai nepasijungtų iš viso PC. Mano manymu arba kažkas trumpina arba PSU knisa protą, bet nesu tikras, todėl ir nusprendžiau paklausti šio forumo narių ką jie mano apie tai.
  9. Sveiki, taigi problema yra tokia, jog kai PC išjungi, po to jisai neįsijungia lengvai, įjungti galima tik žaidžiant su gale esančiu mygtuku, kuris yra šalia maitinimo laido ir į razetę kaišant laidą, nes kitaip arba iš viso nereaguoja arba tik procesoriaus aušintuvas apsisuka 1 kartą ir motininės lemputė sužibsi ir vsio. O šiaip pajungus PC jokių problemų nebūna, nei pašalinių garsų iš niekur, nei kažko panašaus. O jeigu išjungi PC ir jis pastovi kažkiek laiko vėl tas pats. Galbūt turit idėjų kas gali būti negerai ?
  10. MrGytis

    Lagina nauja klavetūra

    Nešk atgal ją, pats čia nelabai ką ir pakeisi, brokuota nusipirkęs būsi.
  11. Sveiki, taigi šiemet planuoju stoti mokytis ir planuoju pirkti nešiojamąjį kompiuterį iki 600 eurų. Tačiau pats šiame reikale nesu labai jau įgūdęs, todėl norėčiau, jog jūs ką nors patartumėte, kas jūsų manymu tikrai būtų verta šių pinigų. Nešiojamasis kompiuteris būtų naudojimas mokslams ir žinoma pažaisti įvairiems žaidimams, tokiems kaip: league of legends, CS:GO, PUBG ( nebūtinai ant aukštų grafikų, nes suprantu, jog su laptopų už 600 eurų nepalošiu ant high grafikų šito žaidimo. ).
  12. MrGytis

    Pagalbos dėl SA-MP spalvų

    Dėkui, tiems kurie bandėt padėt, bet problema buvo ta, jog po paskutiniojo windows 10 updeito kai kuriems žmonėms buvo gamma per daug dark nustatyta ir tiesiog reikėjo susikalibruoti per naujo spalvas. Problema išspręsta, moderatoriai galit rakint temą.
  13. MrGytis

    Pagalbos dėl SA-MP spalvų

    Čia švariai perašytas GTA. Monitoriaus spalvos visos idealios, nepričiom monitorius. Mano manymu čia windows 10 atnaujinimai kažką padarė su spalvomis, nes ir lol'as ir Fornite truputi patamsėjo po atnaujinimo.
  14. Sveiki, neseniai pastebėjau, jog dėl neaiškiu priežasčių pas mane sa-mp spalvos patamsėjusios, o paspaudus ESC mygtuką jos vėl pasidaro normalios. Tačiau nuotraukose spalvos vis tiek išlieka tamsios, tai kas čia dėl to kaltas yra? Buvau paprastą GTA Sanandreas įsijungęs, tai ten spalvos viskas ok. Tai nesuprantu gal kam taip yra nutikę? Ir gal turit idėjų kaip tai sufixint? Pavyzdys, kaip atrodo tos tamsesnės spalvos: p.s Per Brightness bandžiau keitinėt spalvas, nepadeda.
×
×
  • Sukurti naują...