Peršokti į turinį

N4CHIS

Narys
  • Pranešimų skaičius

    3231
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    2
  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    165 +Pervesti

N4CHIS paskutinį kartą laimėjo Gruodžio 10 2021

N4CHIS turėjo geriausiai įvertintą turinį!

7 sekėjų

Apie N4CHIS

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Pomėgiai: GFX

Paskutiniai lankytojai

3302 profilio peržiūros

N4CHIS pasiekimai

Forumo numylėtinis (-ė)

Forumo numylėtinis (-ė) (9/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • Turintis ką pasakyti Retas
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

624

Reputacijos taškai

  1. N4CHIS

    The Sims 5 - Bus nemokamas?!

    Galėtum patikslinti, kas negerai su vėlesniais patchais? 😅 Neseku aktyviai šitų dalykų. Dėl Sims 4 pritariu, nes be DLC žaidimas greitai pabostantis.
  2. N4CHIS

    [PAGALBOS] Dėl Sims4 žaidimo.

    Kiek žinau, bakalėjos prekės nededamos į šaldytuvą, turėtų atsirasti inventoriuje. Jeigu darosi neįmanoma žaisti, galima per Lot nustatymus išjungti "Simple Living", tada nebereikės ingredientų. Jeigu vis tiek neina gaminti, gali būti ir tiesiog bugas, teko susidurti su ne vienu. Kartais reikia iš naujo perstatyti namą. Tik prieš griaunant reikėtų išsisaugot, kad po to būtų galima vėl atstatyti.
  3. Vienas iš pasiūlymų tikriausiai būtų aktyvus žaidimų naujienų skelbimas ir panašaus pobūdžio straipsnių rašymas, užtektų ir tekstinio varianto. Dabar manau dauguma yra pratę ieškoti informacijos anglų k. nes ji internetą pasiekia anksčiausiai, be to, lietuvių bendruomenė neatrodo tokia ryžtinga ir ambicinga ties gaming'u, nors manau iš dalies galiu būt neteisus. Užklydus į šį forumą dažniausiai matau pardavimų/pirkimų, konkursų arba generic lietuvių pamėgtų žaidimų, tokių kaip SAMP, GTA V, Minecraft bei CS temas. Neteigiu, kad lietuviai niekuo daugiau nesidomi, bet diskusijų forumas gaming'o temomis manau neturi solidaus apipavidalinimo. Nesvarbu ką besiūlytume, esminis dalykas yra žmonių noras ir potraukis įsilieti į diskusijas, aktyviai jose dalyvauti, neužteks vien privilioti visokiais konkursais, jeigu dauguma yra pasyvūs.
  4. N4CHIS

    Skytech/kilobaitas/itwork/ocpc.

    Sveikas, pačiam teko pirkti kompiuterio dalis iš Skytech, po kol kas neturiu nusiskundimų, o mano pažįstamų žmonių rate taipogi girdimi tik geri atsiliepimai. Teko iš jų sulaukti ir garantinio aptarnavimo, kuriuo nenusivyliau. Manau kiekvieno patirtis labai individuali, bet vis dėlto, vertindamas iš savo patirties galiu tik parekomenduoti.
  5. N4CHIS

    Peticijos: dėl galimybių paso veikimo stabdymo

    Kaip jau kažkas yra minėjęs, domitės vien neigiama informacija, bet nepasidomite teigiama. Taip, kažkam pasitaikė vienos ar kitos komplikacijos, bet tai nė iš tolo neprilygsta covid-19 padariniams, jau ne vienas straipsnis išėjęs šia tema. Štai vieni naujesnių straipsnių: Covid-19 news: Chris Whitty urges caution as UK cases hit record level | New Scientist (žr. „Huge study finds myocarditis is at least four times more likely to occur after a covid-19 infection than after a vaccination“) Higher risk of heart complications from COVID-19 than vaccines -study | Reuters Susidaro įspūdis, kad jūsų protą aptemdė kažkokia baimė ir net ne tokius reikšmingus dalykus išpučiate iki tokio lygio, kad tai tampa kone pačia opiausia globaline problema.
  6. N4CHIS

    Peticijos: dėl galimybių paso veikimo stabdymo

    Na, sutinku, kad dabartinė vakcina nuo Covid-19 nekelia tokio didelio pasitikėjimo, kaip tos leidžiamos iki 18 m. Bet turėkim omeny, kad visada būna pirmieji, kurie išbando tą vakciną, visada yra pirmas, antras ir t.t. Suprantu, kad dalis žmonių, nenori būti bandomaisiais triušiais prievarta - tai visiškai normalu. Bet nebūtų saugių vaistų, jeigu jie nebūtų išbandomi, kažkam vis tiek teks juos vartoti. Ir mano galva, tai yra kilnu. Su tokiu mąstymu, kai kurie žmonės jau seniai gulėtų giliai po žeme.
  7. N4CHIS

    Galbūt kas nori prisijungti?

    @R0L1S, ketinau sakyti, kad surinkai pluoštą nuorodų iš feisbuko ir viską pateikei, kaip "mirtis dėl skiepo", bet kaip tik radau ir straipsnį, su kuriuo aš sutinku (žr. nuoroda). Kiek žiūrėjau, nei viename straipsnyje nieko nekalbama apie tai ar mirę asmenys susiję su vakcina. Bet šioje vietoje irgi nenoriu ginčytis, nes didieji Lietuvos naujienų portalai irgi "papirkti". Konstruktyvi diskusija šiuo metu tiesiog neįmanoma. Mano įsitikinimu, reikia daugiau laiko, tada paaiškės ar vakcinos daugiau kenkia negu padeda, nes tai yra dalykas, kurį reikia tirti ir stebėti ilgą laiką. O aš lieku prie tos nuomonės, kad tai visgi geresnis variantas, negu laukti, kol kažkaip vargais negalais (be jokios garantijos) natūraliai persirgsi covid-19 (kas būtų itin rizikinga).
  8. N4CHIS

    Galbūt kas nori prisijungti?

    Vėl tas tipinis argumentas, kad viskas kažkieno valdoma ir slepiama nuo paprastų žmonių. Vieninteliai patikimi šaltiniai, tai tie mažai kam žinomi, apie kuriuos nieko nesam girdėję, bet karabasas už kampo pasislėpęs tau gali atskleisti visas kortas. Tokiu atveju siūlyčiau išsikraustyti kur nors į mišką arba džiungles, nes juk viskas yra valdoma, mus seka, o apsigyvendinimas miške manau išspręstų kai kurias problemas ir padėtų atsiriboti nuo "fašistinės" viską kontroliuojančios despotiškos valdžios ir farmacininkų, kuriems milijardinės sumos svarbiau nei paprastų piliečių sveikata. Beje, ar tu irgi iš tų, kur sako, kad turtuoliai, visokie magnatai ir politikai gauna placebą, o vargšai paprasti žmonės gauna nuodus ir visi kaip lapai greit kris?
  9. N4CHIS

    Galbūt kas nori prisijungti?

    Taip, esu matęs žmonių, kurie ima žeminti tave, jei pasisakai prieš galimybių pasą. Aš pats nekenčiu to šūdpasio ir kaip jis yra naudojamas, siekiant pagerinti vakcinacijos rodiklius. Bet vis tiek manau, kad žmonės turėtų būti sąmoningi ir stengtis rūpintis savo sveikata ir nerizikuoti būti infekuoti pačiu virusu, vietoj to, kad pasiskiepytų, nes statistika rodo, jog daug saugiau yra skiepytis, negu laukti, kol virusas tave papurtys, nepaisant to, kad kai kurie žmonės atsipirko lengva covid-19 susirgimo forma. Ir be abejo, nelaikau nei tavęs, nei kitų žemesnio intelekto, jei turi kitokią nuomonę, gerbiu visokius. Bet yra grupė žmonių, kurie labai įžūliai afišuoja apie neva skiepų sukeliamą didžiulę žalą, išpučia tą burbulą iki tokio lygio, kad dalis žmonių ima bijoti ir vengia skiepo. Kai kurie iš jų pasigauna covid-19 ir miršta, nors turėjo galimybę to išvengti. Dar pakartosiu - nepaisant to, kad yra nedidelė tikimybė patirti nepageidaujamą šalutinį poveikį po vakcinos, tai vis tiek nusveria covid-19 sukeliamus padarinius. Man niekas nieko panašaus nežadėjo ir manau, kad tu turi klaidingą požiūrį. Vakcina nėra panacėja, ji vis dar tobulinama. Tai pakankamai neblogas ginklas, padedantis kontroliuoti esamą padėtį. Pasiskiepiję žmonės, net ir susirgę korona, viską pergyvena lengviau ir stipriai sumažina riziką numirti. Būtų daug blogiau, jei žmonės nieko nedarytų ir lauktų, kol užsikrės virusu. Juk nežinome, kokia būtų mūsų sirgimo eiga, kokios pasekmės lauktų. Susirgimo rodikliai nėra niekuo ypatingai didesni, negu kad buvo. Galbūt tai lemia kai kurių žmonių atsainus požiūris, nes iš tikrųjų net ir po skiepijimo reikia dėvėti kaukes, laikytis atstumo, vengti artimų kontaktų ir palaikyti reguliarą higieną. Jeigu ruošiesi kurti tinklaraštį, kuriame tiesiog skatintų skeptišką požiūrį į betkokias pandemijos valdymo priemones ir dalintųsi neaiškia informacija, tuomet geriau tokių nekurti. Aš pasisakau už nuomonės laisvę, bet įtariu, jog tokia svetainė gali tapti dar viena sąmokslo teorijų skleidėjų skyle.
  10. N4CHIS

    Galbūt kas nori prisijungti?

    Įdomiai, didelė dalis pasisakančių prieš vakcinas naudoja tą patį žodyną, įtraukdami tokius žodžius ar jų junginius, kaip "globalistas", "Bilas Geitsas", "eksperimentinė vakcina", "farmacininkai kraunasi milijardus", "avelės" ir t.t. Po kol kas neteko sutikti žmogaus, kuris būtų skeptiškas tik vienu ar kitu klausimu. Vietoj to, dauguma tokių jungiasi į vieną šaiką ir beviltiškai bando ištransliuoti tuos pačius teiginius - R0L1S puikus to pavyzdys, todėl atėjęs į šitą temą pasijaučiau tarsi atsidūręs Delfio komentarų sekcijoje. Beje, mano aplinkoje irgi yra žmonių, kurie kalba lygiai tą patį, ką ir šis mano minėtas narys. Bet aš savo ruožtu stengiuosi ieškoti patikimos informacijos ir prisiimti atsakomybę tiek dėl kitų, tiek dėl savo paties sveikatos ir bandyti gerinti epidemiologinę padėtį. Nežinau, kokia mano būklė bus ateityje, bet neturiu jokio noro sėdėti tarytum sulindęs į urvą ir viską kvestionuoti, aklai pasikliaujant sąmokslo teorijomis.
  11. N4CHIS

    Galbūt kas nori prisijungti?

    O tu lauki, kol vietoj tavęs kitas išbandys tą bandomąją vakciną? Kaip tavo manymu sužinot apie jos veiksmingumą? Gal palaukime dar keletą metų ir tada jau tikrai bus nebe eksperimentinė?
  12. N4CHIS

    Patarimas perkant plansete

    Samsung Galaxy Tab A7 10.4
  13. N4CHIS

    Galbūt kas nori prisijungti?

    Teisingai, tarp juodo ir balto yra dar ir atspalviai Tegul žmonės patys pasirenka, kuris atspalvis jiems priimtiniausias. Visiškai nepritariu populiarųjų portalų monopoliui. Gaila tik kad alternatyvios nuomonės yra stigmatizuojamos, tuoj ims tapatinti su flat-earther'iais, nors galimas daiktas, nieko bendro su jais neturi. Puikus pavyzdys su Valdu Kazlausku - bičas, kuris buvo išgalvotas kandidatas į Seimą, bet delfis papublikavo rinkiminį straipsnį, kurį vėliau ištrynė, kai suprato, kad čia klasta.
  14. N4CHIS

    Galbūt kas nori prisijungti?

    Ir kam tas dualizmas? Jeigu neskaitai delfio ar 15min, reiškia esi marginalas, galbūt įtariamas kokia nors antivalstybine veikla, visa dūšia pasisakantis prieš skiepus ir tikintis, kad Žemė yra plokščia? Aš pats esu tų pačių populiariųjų portalų lankytojas, bet nematau problemos, jeigu žmogus nori įkurti savo tinklaraštį ir burti savo komandą. Pasirinkimo laisvė yra svarbi, nes kiekvienas individas mąsto skirtingai, mes nesame tik šabloniškos lėlės. Kita vertus, kam save maitinti kažkokia informacija, jeigu neturi kritinio mąstymo?
  15. N4CHIS

    SixR - Blog type page

    Labas, vertinu tavo idėją sukurti blog'o dizainą, panaudojant tokias detales kaip popierius ar rašytinis tekstas. Bet mano nuomone internetiniam tinklaraščiui tai yra nelabai praktiška idėja. Pavyzdžiui, popieriaus foną aš asmeniškai stengčiausi panaudoti daug minimaliau. O rašytinis tekstas neprideda estetikos bendram vaizdui. Taip, galbūt pati blog'o idėja ir diktuoja, jog tekstas turi būti tarytum ranka rašytas. Bet manau turime suprasti, kad čia yra internetinio puslapio formatas, todėl sklandžiau skaitomas spausdintinis tekstas liks arčiau dūšios. Visgi nesakau, kad reikia visiškai atsisakyti rašytinio šrifto, štai antraštėms jis tikrai gali tikti, tiesiog reikėtų su juo elgtis atsargiai. Apskritai, šriftas šiame dizaine mano vertinimu būtų silpniausia vieta, kadangi kai kuriose vietose jis ne itin gražiai pritaikytas, norėtųsi, kad jis būtų švelnesnis. Geriausiai pritaikytas šriftas būtų viršutinėje navigacijoje (ant žalios juostos), o kitur tik pasakysiu, kad yra lygiavimo problemų, vėlgi kalbant apie šriftą.
×
×
  • Sukurti naują...