Peršokti į turinį

Expert*

Narys
  • Pranešimų skaičius

    2409
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    3
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    482 +Pervesti

Expert* paskutinį kartą laimėjo Lapkričio 29 2018

Expert* turėjo geriausiai įvertintą turinį!

7 sekėjų

Apie Expert*

  • Gimtadienis 05/21/1997

Susisiekimo būdai

  • Skype
    AZ
  • Tinklalapis
    http://www.CriticalLife.Lt

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Klaipeda
  • Pomėgiai: Girls, Pawno, Games.
  • Steam ID
    reinasl

Paskutiniai lankytojai

4853 profilio peržiūros

Expert* pasiekimai

Forumo ekspertas (-ė)

Forumo ekspertas (-ė) (8/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • 500 pranešimų Retas
  • 1000 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

450

Reputacijos taškai

  1. Čia buvo suktas klausimas. GRP nebūtinai kopijuotas modas, nes yra modifikacijų kurtų nuo nulio, arba "editinų" tiek, jog senojo GRP kodo senai nebėra, bet jie vis tiek save vadina GRP. Lygius ir misijas tokiu principu turi dauguma žaidimų žanrų, i myn fortnaitas ir turi misijas ir lygius... Seniau RPG samp'e buvo 'modas kurtas nuo nulio' ( nors iš tikro editintas GRP ) ir sunkesnė ekonomika, kas yra bull?. Turit daugiau bendro su RPG modifikacijos nei 99.9% kitų prieš jus kurtų projektų, nors gal būt nemokat paaiškinti kas tai yra. Sėkmės...
  2. Kuo skiriasi RPG ir GRP žaidimo žanrai ?
  3. Gyvi ir dirbam ir "loterijos" nelaimėjom. Projekto startas neišvengiamas. Po tiek darbo projektą uždaryti sunkiau nei startuoti. ?‍♂️
  4. Expert*

    Patarkit kas apsimokiau

    Jei reikia kameros tai imi normalu fotoparata o ne telefona. Jei tau nereikia fotoparato tj tau niekada nereikėjo geros kameros. if u know what i mean.
  5. Expert*

    Patarkit kas apsimokiau

    Gali man huwawei padonatinti ? Duosiu vipa, bigvipa, ir supervipa 3 mėn savo samp serve ! 4 real tho jei nori taip pinigus švaistyti geriau pasiimk pigesni telefoną ir keisk kas metus ar puse metų. Galėsi nešioti be dėkliuko ir nebus gaila kai pamesi ar sudaužysi. Man tai kažkaip telefonai *Myliu SuperGames.lt*, čj imčiau midrange telefona net jei banke milijonai vartytus.
  6. Expert*

    Klausimas apie *kažką naujo* GTA:SA

    Jei nori gali žaisti ir rusų fr serve, kam kurti lietuviška ? Plus kol tu dar pasivysi FR serverius kurie jau turi pilna sistemų ir mapų, mačiau viena kur visas san andreas virš galvos sumapintas su stunais. Aš kažkada turėjau Drift svr su stunais ir kt. veiklomis, nors ir nebuvo išbaigtas žaisdavo ~25 žmonių randomu net ne iš lietuvos. RP viskas community based. Gali pasiimti platinta moda ir kurti RP serveri niekas į tai nekreips per daug dėmesio, svarbu, kad galėtum pataisyti klaida ir įdėti pora naujų funkcijų. Svarbu užtikrinti, kad visi žaidžia pagal taisykles ir toliau ieškoti naujų žaidėjų. GRP projektai reikalauja daugiausia darbo, nes privalai turėti ir moda ir pakankamai žmonių ir gražius mapus ir forumo dizaina ir .lt duomena o jei neturi automatiškai esi šūdserveris, kas nebūtinai tiesa, bet... FR užtenka 20 žaidėjų o geram GRP noris bent 100 ir dažnų atnaujinimų. Geriau pabandyk sukurti grupę žaidėjų su kuriais galėtumėt eiti žaisti į kitus projektus. Surenki 20 žmonių viena diena eini į fr kita į dm, kita pas koki maža grp projektą serverio savininkui suteikti netikrų vilčių.
  7. Expert*

    parduodu Parduodu LSG turta!

    Unlucky ??
  8. Expert*

    Steam acc. 35lvl, clean, 20+games

    Daugiau nei 70 ?
  9. Norėjau startuoti rudenį, bet ruduo kaip ir baigės o starto dar nesimato. Be modifikacijos baigimo reikės surinkti ir daugiau žaidėjų kurie joje žais. Pastaruoju metu skriptinimo darbai pradėjo greitėti, nes turim interjerų mapperi kuris palaiko tempą. Plius man mažiau darbų prie mapo.
  10. Back online. Ačiū, kad vis dėlto lankaisi mūsų "šūdservo" forume. Modifikacijos progresas procentais yra nereikšmingas, nes sistemos sukuriamos ir išimamos kol kuriama serverio tapatybe. Prieš paleidžiant forumą mode jau buvo darbų, verslų ir namų ( ar būtų ) sistemos, kurios buvo vėliau buvo išimtos, nes pasikeitė idėja kaip jos turėtų veikti. "San Pablo" miesto mapas irgi pasikeitė, nors ir buvo išbaigtas. Reikėjo jį perdaryti dėl crasho. ( *miesto ne salos* ). Daugiausia sistemos pakeitimų reikalavo projekto RPG elementai, o ir ir pati idėją kas yra RPG plėtojama dar ir dabar.
  11. Expert*

    Patarkit ar verta upgreidinti

    CPU, bet PC toks naujas, kad nežinau ar apsimoka šiuo metu keisti CPU. Bet gali pabandyti parduoti dabartinį CPU, neturėtum prarasti per daug $ Bet jei jau atnaujini CPU imk i7 iškart, nes į i5 tiesiog neverta.
  12. ? Skraidyti bus pavojinga, bet įmanoma. Max objektų matomumas 800m. ? Pastaruoju metu postinu daugiau foto iš serverio. Taigi jeigu kam įdomu žinot ką daryti. ? www.criticallife.lt
×
×
  • Sukurti naują...