Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4519 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Jei pirmas tai 5.7/10. O šiaip tekstas per didelis ir kai kur spalvos nelimpa, pats dizainas per šviesus sakyčiau, na toks nuobodus, nes švelnios spalvos paiimtos. Ir šiaip ;abai jau Simple, nieko aš beveik nematau.. tik tekstą ir lentelę..

Ačiū už pastabas, priimu kritiką. Kitame dizaine atsižvelgsiu į tavo pastabas.

Iš patirties sakau , mažink šriftą. O taip viskas kaip naujokui nrml.

Nepyk, bet ir kokia pas tave patirtis? Kiek mačiau darbus, tai tik textas uždėtas pas tave ir tiek.

• Teigiamai 1

Jei pirmas tai 5.7/10. O šiaip tekstas per didelis ir kai kur spalvos nelimpa, pats dizainas per šviesus sakyčiau, na toks nuobodus, nes švelnios spalvos paiimtos. Ir šiaip ;abai jau Simple, nieko aš beveik nematau.. tik tekstą ir lentelę..

tu ir pasneki , pirmas dizainas tai nenorek gero. :P 9/10 (vien del to kad tuscias labai)

League Of Legends : HollyLT

tu ir pasneki , pirmas dizainas tai nenorek gero. :P 9/10 (vien del to kad tuscias labai)

*facepalm* kiek jūs galit rašyti tokią nesamonę? Jei pirmas tai nereiškia, kad turiu vertinti vo mldc geras. Aš pats matau, kad čia jo pirmasis, aiškiai matosi (kaip jau kam). Nepradėkit čia teisintis. Pasakiau savo nuomonę ir tiek.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4519 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...