Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4923 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Visiškai nerimtas pagal mane.

Chato dalis:

[18:57:04] deadmau5: Va. Vsio lekiu, sutvarkysi atsiusk . Brolis pamatys, priims . Ir kai siūsi, jis tau parašys mano numerį, parašysi į numerį banko saskaitos kodą, pervesiu mieste būsiu

[18:57:29] katinas: Nenene, kai gausiu pinigus - tada gausi ir failą.

[18:58:01] katinas: Taip niekada nedariau ir nedarysiu, nepasitikėsiu nepažįstamais. :)

[18:58:23] katinas: Padarysiu darbą - parodysiu, kad viskas tvarkoj, ir tada kai gausiu pinigus - gausi failus, antraip - nieko nebus

[19:02:25] deadmau5: Aš tau šita pirma ir sakiau, pirma rezultatas, tada pinigai, gerai, gali nieko nedaryti, ačiū

[19:02:52] deadmau5: Rasiu kitą, kuris padarys, pirma atsius, ir daugiau užmokėsiu .

[19:02:53] deadmau5: Sekmės

[19:03:08] katinas: Sėkmės ieškant už save kvailesnių tada ;)

18:57 rašė, kad vsio lekia ir pan jau, po kurio laiko vėl atrašė.

Turetų būt jau išlėkęs, tačiau neišlėkė. Siuntė išpradžių gamemodą su failo plėtiniu .lnk , nežinau nesidomėjau apie šį plėtinį, bet šitas man atrodo toks šūdmalys, kad net nu. Nepatariu prasidėt.

Į skype pagalbą suteikiu tik už piniginį atlygį, antraip - tik forume.

Visiškai nerimtas pagal mane.

Chato dalis:

[18:57:04] deadmau5: Va. Vsio lekiu, sutvarkysi atsiusk . Brolis pamatys, priims . Ir kai siūsi, jis tau parašys mano numerį, parašysi į numerį banko saskaitos kodą, pervesiu mieste būsiu

[18:57:29] katinas: Nenene, kai gausiu pinigus - tada gausi ir failą.

[18:58:01] katinas: Taip niekada nedariau ir nedarysiu, nepasitikėsiu nepažįstamais. :)

[18:58:23] katinas: Padarysiu darbą - parodysiu, kad viskas tvarkoj, ir tada kai gausiu pinigus - gausi failus, antraip - nieko nebus

[19:02:25] deadmau5: Aš tau šita pirma ir sakiau, pirma rezultatas, tada pinigai, gerai, gali nieko nedaryti, ačiū

[19:02:52] deadmau5: Rasiu kitą, kuris padarys, pirma atsius, ir daugiau užmokėsiu .

[19:02:53] deadmau5: Sekmės

[19:03:08] katinas: Sėkmės ieškant už save kvailesnių tada ;)

18:57 rašė, kad vsio lekia ir pan jau, po kurio laiko vėl atrašė.

Turetų būt jau išlėkęs, tačiau neišlėkė. Siuntė išpradžių gamemodą su failo plėtiniu .lnk , nežinau nesidomėjau apie šį plėtinį, bet šitas man atrodo toks šūdmalys, kad net nu. Nepatariu prasidėt.

šaunu, jog vis dar yra žmonių su sveiku protu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4923 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...