Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4523 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Yra , yra kažkada buvau radęs ... Dabar ieškojau nerandu , tai gal jūs kažką pasiūlysit. Nors paprasta nuorodą be jokių torrentų

Na esu radęs CS3, CS6 tokio pobūdžio, bet CS5 ne. Sunku pasinaudoti Cracku? o.O

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

(redaguota)

Nesunku , bet matai įsirašiau cs6 , bet fontų man nekrauna , nesuprantu kodėl

Nemoki kompu naudoties vaiki ir tiek. Torentais visi naudojas, pats kaltas, jeigu siuntiesi žaidimą kuris užima 200kb ir yra .exe formato. As CS5 portable naudoju, kitų versijų, kurių nereikėtų crackint - nėra.

Redaguota , nario NightKata

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Nemoki kompu naudoties vaiki ir tiek. Torentais visi naudojas, pats kaltas, jeigu siuntiesi žaidimą kuris užima 200kb ir yra .exe formato. As CS5 portable naudoju, kitų versijų, kurių nereikėtų crackint - nėra.

Vaiki? Na didysis žmogau , kalbėk už save , kas torrent naudojasi ir yra kas ne... Žaidimų nesisiunčiu , nes jų nežaidžiu ... O off-topic dar parašinėsit , kreipsiuosi į moderatorius išdalins įspėjimus ir sedėsit laimingi , jeigu nesuprantat ko aš prašau , tai nereiškia , kad reikia teršti tema ...

Vaiki? Na didysis žmogau , kalbėk už save , kas torrent naudojasi ir yra kas ne... Žaidimų nesisiunčiu , nes jų nežaidžiu ... O off-topic dar parašinėsit , kreipsiuosi į moderatorius išdalins įspėjimus ir sedėsit laimingi , jeigu nesuprantat ko aš prašau , tai nereiškia , kad reikia teršti tema ...

Jis pasakė savo nuomonę, not ponel?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4523 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...