Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4178 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

-r3p vien dėl to kad ne tu kūriai admin lygius,ne tu kūriai pavaduotojo sistema,ne tu kūriai /dvald ant gui,ne tu kūriai /ita ant gui ne tu kūriai /policija ant gui.Jau viskas buvo padaryta,gali paliūdyti modifikacijos pradininkas Tautvex_Aidas.

-Rep todel nes nors jau viskas ira padaryta ne jo bet jis platina +rep jam as vietoi taves duociau plius tu cia ele nevaidink kruta kai tu man davei savo gm as jame rado buga net kiti zaidejei kai nusiperki car ir prisijungi per naujo ji dingsta ir tavo ten geri editai pirma bugus tvarkykt tada platink Redaguota , nario tomikas555

Uzeik i SALG.LT serveris [Forumas Startavo] IP:82.135.154.33:3000

SALG.LT @ Back ;]

-Rep todel nes nors jau viskas ira padaryta ne jo bet jis platina +rep jam as vietoi taves duociau plius tu cia ele nevaidink kruta kai tu man davei savo gm as jame rado buga net kiti zaidejei kai nusiperki car ir prisijungi per naujo ji dingsta ir tavo ten geri editai pirma bugus tvarkykt tada platink

O tu vaikeli ereliau pats paiimk tokį ir sukurk modą kokį esu padaręs aš. Aš jo neplatinau, daugybe būgu yra SALG kuris čia yra platinimas, ant kiekvienos paplatinto SALG gamemodo yra būgų visokių, tai mašinų sistema ir daug daug dar. Kiekvienas editas nieko nereiškia nes jūs nieko daugiau padaryti nesugebat, buvau atlikęs daug modo, ir jį pardaviau tada jį paplatino, ir jokių admin lygiu neesi kuręs, ir panašiai, biški prasičiūhink, ir užauk, mokinkis apžiūrinėti modifikacija ir skaityt.

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

WoW nerek dar kompo ekranas nusprogs nu ir kas kad ne as kuriau tas komandas? Wow tai cia pasiskelbsi kad zinai kad ne as kuriau tas komandas zmonems patinka naujoves tai is kitu GM istrauki ideti konors naujesnio ir viskas ir padarai GM naujoviskesni, ir beto kas tau buvo padaryta? Ka cia tu svaigsti pats viska i GM dejau dar nusisvaigsta krc.

Sweiki pristatau savo edita kuri naudojau LTRG.eu serveryje tai stai kas naujo.

kaledu dovanos galima pirkti sandking ir hotring(Galite issimti)

laivu turgus galima tureti masina ir laiva

sumapintas klubas ir parduotuve prie vm

sumapinta nauja stotis

ideta pavaduotoju sistema

ideta admin lygiu sistema

sumapinta nauja unikali swat baze

sumapinta unikali taxi baze

padaryta kad priziuretoja galetum uzsideti serveryje

padaryta atskira komanda kad paziuret prisijungusius priziuretojus /priziuretojai

ideta visiskai unikali /ita komandos versija(GUI)

ideta unikali /policija komandos versija(GUI)

ideta unikali /dvald komandos versija(GUI)

ideti stendai su uzrasais vaziuojant link baznycios

idetas paprastutis spidometras

nauja transporteriu baze

galutinai sutvarkytas /gps

isimtas tuninguotoju darbas

idetas tune garazas prie wangcars kad galetum tuninguoti tokias masinas kaip sandking,hotring.

daugiau informacijos serveryje.

su gamemodu pasiektas 32 zmoniu rekordas.

LINK:http://www.failai.lt...amemode.rar.htm

neprasau +REP jeigu zmones supratingi tai duos.

Ikliuvai :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4178 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...