Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4481 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Minato, kiek kartu esu rašes tau davaj pakalbam per skype, iškart atmazini... Tipo mikrafonas sugėdės, arba išvis neturi jo... Kiekviena karta. Apgailėtinis esi.. IR pisi prota kad tau 15metų, nors ištikruju tau yra 13-14... Vsio pridūsk, nekam neįdomus jau esi čia, šūdo vieta tu.

Man yra 15... dapiso kartoti. Kaip jau sakiau- nešvaistau laiko su tavimi . :) O aš ir nesistengiu būti įdomus, tiesiog išdėstau savo nuomonę ką aš galiu daryti NES ČIA YRA FORUMAS.

Minato, kiek kartu esu rašes tau davaj pakalbam per skype, iškart atmazini... Tipo mikrafonas sugėdės, arba išvis neturi jo... Kiekviena karta. Apgailėtinis esi.. IR pisi prota kad tau 15metų, nors ištikruju tau yra 13-14... Vsio pridūsk, nekam neįdomus jau esi čia, šūdo vieta tu.

P.S Tu jau seniai uždusintas Rolio ;) Grįžai vėl?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4481 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...