Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4922 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi gerbiamieji supergames.lt lankytojai, šiandiena trumpai norėčiau aprašyti savo serverį kuriame tikiuosi sulaukti Jūsų.

Serverio sistema:

Serveris kurtas nuo MTG modifikacijos. Kiekvieną dieną darome atnaujinimus kad galėtume sukurti tikro gyvenimo žanrą atitinkantį serverį

Serverio darbai:

Taxi

Medikai

Mechanikai

Samdomi žudikai

Policija

Fūristai

Dyleriai

Armija

S.W.A.T

Serverio adminai:

Serveryje vyrauja tvarka ir mandagumas. Serverio adminai stengiasi užtikrinti kad jūsų žaidimas virstu maloniu ir jaukiu. Prižiūrime tvarką serveryje kad nebūtų čyterių ir visokiausių kenkėjų.

Pagrindiniai adminai:

Tony_Malossi

Sabas_Brown

Admin_Adams

Serverio web'as: sfr.net16.net

Serverio ip'as:77.241.197.88:4766

Serveris dar nepaleistas ant hosto. Pajungt planuojame kitą savaitę. O kolkas bėkite į forumą nes vyksta direktorių rinkimai!

Maloniai jūsų lauksime!

Manau kad daug kas nuvertins serverį kad per mažai aprašymo, bet juk jei viską pasakysi nebus įdomu žaisti.

Redaguota , nario Eligijusccc

Asile tavo irgi buvo GRP ne nu *Myliu SuperGames.lt* :D Pridursiu

Pačiulpk vaike :D Tave buvo sudaužęs mano pažystamas :D

Kokie vaikeliau tavo žodžiai stebuklingi. Taip , mano buvo GRP tipo modifikacija, bet joje kažkas naujo negu tuose dabartiniuose. Taip pat toliau tesiu modifikacija, ir jinai atsiras greitai, na žiūrint kaip sedėsiu prie kompiuterio. Mhm, pirma karta girdžiu kad kažkoks tavo pažįstamas mane sudaužytu. Šiaip aš tavęs nepažįstu ir net nežinau kas tu toks per slunkius. Užauk pats, jeigu tave kieme mūša, tai nebūtina čia tapti ereliu, ypač internėtinėje erdvėje.

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

sfr.net16.net Driver Error

There appears to be an error with the database.

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

You can try to refresh the page by clicking here

WOW pridirbom :D

• Teigiamai 1

sfr.net16.net Driver Error

There appears to be an error with the database.

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

You can try to refresh the page by clicking here

WOW pridirbom :D

Man veikia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4922 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...