Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4922 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tu man leisk paklausti kaip tu susišnekėjai su italu ?:DD, per google vertėją ? o šeip tai nežinau nemanau kad reikalingą mokėti pinigus ir manau kad visiem serveriem sakysi tą pačią įdėją...

Na matai serveryje International Italu yra anglu kalba Ir neberasyk vaikisku komentaru. Kolkas pilnos idejo dar niekas nera girdejas. Ir nera nukopijave dar niekas. Ar pavoge. Viskas mano galvoje pora breziniu ant lapu. Galvok ka nori pasiklauskit kitu projektu kaip LRG savininku Sarg mane tikrai gerai zino ir pazysta kad ideju meistras esu ir tokiu prigalvoju kad net sunku igyvendinti bet dazniausia jie arba tingi gyvendinti arba bijo. Nors kai pasakojau 2 % butent ideju manes atejo klausyti Ts apie 80 zmoniu is tu 80 apie 50 mane i kontaktus priime vient tam kad pasakyciau jiems servo ipa. Kurio kaip ir nera :D

(redaguota)

Na matai serveryje International Italu yra anglu kalba Ir neberasyk vaikisku komentaru. Kolkas pilnos idejo dar niekas nera girdejas. Ir nera nukopijave dar niekas. Ar pavoge. Viskas mano galvoje pora breziniu ant lapu. Galvok ka nori pasiklauskit kitu projektu kaip LRG savininku Sarg mane tikrai gerai zino ir pazysta kad ideju meistras esu ir tokiu prigalvoju kad net sunku igyvendinti bet dazniausia jie arba tingi gyvendinti arba bijo. Nors kai pasakojau 2 % butent ideju manes atejo klausyti Ts apie 80 zmoniu is tu 80 apie 50 mane i kontaktus priime vient tam kad pasakyciau jiems servo ipa. Kurio kaip ir nera :D

Bet kas gali išgalvoti tokių dalykų, kad atrodys "oho ho" bet nekekvienas tai gali įgyvendinti ir apskritai tos įdėjos gali būti neigyvendinamos sa:mp'e.

Redaguota , nario deadly69

Yra, neimanoma apsaugoti pilnai nuo cheatų :)

Nusišneki, 99% galima apsisaugoti servą nuo tų cheatų, čia š*do vietoj tai. Nuo kitų dalykų tarkim serverio laužimo pati sa:mp versija jau gan neblogai apsaugota+jei nenaudosi vps iš šiukšlyno problemų su tokiais dalykais ir nematysi manau.

O dėl tų idėjų tai manau tikrai yra neįgyvendinamų ir jos gan logiškos.

Nusišneki, 99% galima apsisaugoti servą nuo tų cheatų, čia š*do vietoj tai. Nuo kitų dalykų tarkim serverio laužimo pati sa:mp versija jau gan neblogai apsaugota+jei nenaudosi vps iš šiukšlyno problemų su tokiais dalykais ir nematysi manau.

O dėl tų idėjų tai manau tikrai yra neįgyvendinamų ir jos gan logiškos.

Parodyk tu man bent viena serveri kūriame negalimi jokie sukčiavimo būdai. :)

Parodyk tu man bent viena serveri kūriame negalimi jokie sukčiavimo būdai. :)

Žiūrint ką tu vadini sukčiavimu, nuo scamerių administracija nelabai apsaugos :D o jei turi galvoj visus tuos sobeit'us ir panašiai tai galim lažintis, kad rasiu tokį serverį kuriame negalėsi, nei menkiausio dalyko pasidaryt su jokiais cheatais. Spėju tavo top servai sarg, lmg ir panašūs, dėl to tokią ir nuomonę turi.

(redaguota)

Žiūrint ką tu vadini sukčiavimu, nuo scamerių administracija nelabai apsaugos :D o jei turi galvoj visus tuos sobeit'us ir panašiai tai galim lažintis, kad rasiu tokį serverį kuriame negalėsi, nei menkiausio dalyko pasidaryt su jokiais cheatais. Spėju tavo top servai sarg, lmg ir panašūs, dėl to tokią ir nuomonę turi.

Na surask serverį, kūriame joke s0beit funkcija neveiktų, nėra ko lažintis man įrodyk ką pats sakai. :)

Redaguota , nario DomaniX

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4922 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...