Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi esu Ernestas iš Tauragės prisistatau ,kad nemanytumėt jog vos atėjas siūlau savo paslaugas...

Taigi ilgą laiką kūriau savo projektą, bet dabar pritrūko lėšų taigi norėčiau ,kad užduotumėte man kokio darbelio...

Man nesvarbu galiu Mapinti,Scriptinti...

Taigi Scriptini galiu : 1. Galiu Sukurti Vip/Admin/Superadmin Komandas + Sistemas , jeigu norite viskas Gui Lentelėmis...

2. Jeigu turite Freeroam (Kuriate tiksliau) Galima padaryti ,kad parašius komandą arba išmetus prisijungus Gui Langą pasirinktumėte kokį objektą prilipinti ant kūno , ant automobilio... Tai nesvarbu galima pritaikyti ir Grp/Rpg/RP...

3. Galima padaryti DVP valdymo panelę tai yra (Direktoriaus Valdymo Panelė) Atsistojate ant Pickupo ,arba pasirinktoje vietoje parašote : /dvp ir jums išmeta DIrektoriaus valdymo panelę ,tarkim išmesti iš darbo ir t.t

4. Galima sukurti Paso sistemas/Vm sistemas ir t.t... Tarkim ,kad Be paso neitų išsilaikyti Teisių/,kad neitų sukurti Banko Kortelės ir t.t

5. Toliau ,kad reiktų pirktis "LABAS,BITE,OMNITEL,EZYS ir t.t" korteles ,kad veiktų telefonas... Telefas veiks ,bet neis išsiųsti žinučių ir paskambinti... Nebent paskambinti į 108 pagalbos liniją pasiteirauti darbų numerių (Policijos,Mediku)

6. Galima sukurti gražius Textdraw'us.. Tarkim bus taip : Apačioje Rašo jūsų turimą Lygį/Xp(pagal servo tipą) , kuo dirbate nu ir ką pasirinksit žodžiu ar tą patį vairavimo stažą, nesvarbu man betką...

7. Galima padaryti Radijo sistemą tarkim įsėdi į mašiną yra textdraw'as jame rašo parašykite tą ir tą ir pereisite prie kitos stoties ,arba su mygtukais galima..

8. Čia tik keli pavyzdžiai ką galima padaryti teiraukitės ir pasakysiu ar galiu ir bus aišku...

Mapinimas

Taigi aš ant mapinimo esu toks vidutiniokas , tarkim galiu sumapinti gražų parkelį, gražią aikštelę, PD bazę , darbų bazes, viskas ant platformų jeigu norite , dirbu su SAMP Editoriumi taigi galima ir naujesnius Objektus naudoti, galima daryti ir ore Interierus ir kitką.

Taigi Mano Skype : teokomanda.. Galite teirautis apačioje. :) Mano Numeris : 865847*** Kam reiks paprašys.

Redaguota , nario ernis002
  • ,

Atsiprašau ,kad vakar prisižadėjas neymečiau fotkių :) Taigi einu sumesiu dabar jas į part'ą LT ir bus viskas Čiki :) Taigi vakar atlikau 5 paslaugas : 4kartus scriptinau ir vieną Mapinau... Taigi pamiršau pasakyti ,galiu prisidėti prie projekto jeigu man mokėtumėte į mėnesį/savaitę sutartą mokestį, bet tai būtų maža sumelė.. Jeigu užsisakote kelias paslaugas padarysiu 40proc. nuolaidas.

Atsiprašau ,kad vakar prisižadėjas neymečiau fotkių :) Taigi einu sumesiu dabar jas į part'ą LT ir bus viskas Čiki :) Taigi vakar atlikau 5 paslaugas : 4kartus scriptinau ir vieną Mapinau... Taigi pamiršau pasakyti ,galiu prisidėti prie projekto jeigu man mokėtumėte į mėnesį/savaitę sutartą mokestį, bet tai būtų maža sumelė.. Jeigu užsisakote kelias paslaugas padarysiu 40proc. nuolaidas.

Na , tai kada sumesi tas FOTO?

• Parašė po 2 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...