Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4927 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Serveryje nėra unikalaus GameMode kaip patys matote, kad naudoju Angel gamemode noriu pažiurėti kaip seksis kiek žmonių pavyks pasiekt, jai pasiseks tada galvosiu kažką rimčiau, o dabar noriu, kad žaidėjai tėsiog praleistu smagiai laiką :)

Šiuo metu renkami Vip'ai, direktoriai, visas serverio veiksmas vyksta SF mieste, serverio pagrindinis adminas tores_meow serverio IP :

Kodėl pasakiau, kad Gamemodas yra neunikalus? Pagal viska kaip dauguma daro(tikrai nevisi) atsisiunčia tarkim paimkime is supergames.lt gamemodą pajungia, (ir kuria po penkiasdešimt temų,kad gamemodas ir tai nepataiko dar i tam tikra skiltį tas mane labiausiai nervina, kur yra gamemodes skirtis ten mirga serveriu reklamos..) yra unikalus nuo tusčio lapo kūrtas ir panašiai, nepakeistos informacijos na tesiog atsiųsta ir paleista, aš taip nedarau, na kaip nedarau jau taip padariau, tesiog pasakiau kad gamemodas nėra unikalus ir nemeluoju, nematau tame tikslo, juk aiškiai matosi kur unikalus kur ne :) Tada labai gerbiu tuo kurie užsiima gamemodų kurimu, patys :)

78.57.208.98:7777

Darbų manau nereikia sakyti, visur beveik taip pat, Medikai, policija ir panš ;)

namu sistema, masinu, telefono.

Neleido įkelt nuotrauku, ale per didelis failas... Atsiprašau.

Ir nerašinekit kvailu komentaru pvz:, kad galiu sukurt savo gm,o nenaudot kitų, Taip galiu, bet tesiog tam kaip žinot patys reikia geros patirties kurios aš tikrai daug neturiu ir laiko. :)

Manau skaitydami jus pagalvosit kad apie serveri nieko nera aprašyta, o apie gamemodus ir kitus pylna :D na aš biski išsipleciau, dar kart atsiprašau :)

Ir -R3p dėjimas, ar davimas man nėra svarbus tai galit ir dėt - rep jai kas nors nepatiko- ačiū :)

Na kas norės tas ateis, nenorit neikit ir nekomentuokit, kad aš čia nesamones rašau ir panašiai ;p

Redaguota , nario ButterFlye

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4927 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...