Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4910 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Iš to projekto kažkuris pagrindinis atėjo į viena puslapį ir pradėjo man sakyt, čia dar kaip buvau just-life.lt projekte : "Jūs nieko nepasieksit nes arme vagis, modas jūsų šūdiškas ir GRP styliaus, kažką tokio rašė, tipo ateikit į GRPG.LT ten tipo geras bus projektas" Specialiai laukiau kol šiandien atsidarys, ir pažiūrėsiu ką per šūda sukūrė. Jau kelintą diena nesugeba atidaryti serverio, tai pamąstykit patys logiškai. Pasiemė LSgame modifikacija ir paleido, man net juokas paėmė, dar vienas projektas susikūręs žlūgo, nes nemokantis skriptinti jūsų vadinimas "pro skripteris" nežinau ar taip sakė, bet kažkas tokio.

Krč, ką galiu pasakyti, tai kad jūsų projektas žlūgęs, ir uždarykit visai projektą, ir nebekurkit nes jeigu nesugebat paleisti modo jau visą savaitę , ir galų gale paleidot šiandien LSgame modą. :D

Pritariu dėl paskutinio sakinio. Jei tas LSgame būtų jų gyvavęs tikrai niekas nebūtų kūria naujo projekto. Čia dėl reputacijos grpg nusipirko domena ir šuda sumalė sugadino visa reputacija...

Ką tu stumi ant jo? Gustui paskutini laiką buvo problemos su kompiuteriu.

O Tautvi čia tau : Gamemodas yra kūrtas nuo new.pwn , esu pats mates ta gamemodą , nes esu ne viena karta padėjas Gustui :).

Žinok aš netikiu, bet žinok toks ir geras, aš tai turėjau SARG.LT modą tarp rankų, bet jis dingo.

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4910 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...