Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4456 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kaip pirmoje savo sukurtoje temoje (http://www.supergames.lt/topic/96403-godelt-zaideju-bendruomene/) šiame forume jau prisistačiau, tai manau reiktų visą tai taipogi perkelti į prisistatymo skyrelį:

Šioje svetainėje esu naujokas, kadangi nelabai domiuosi žaidimais tai ankščiau neužmačiau šito forumo, bet šiandien užėjau ir pamačiau, kad ne tik apie žaidimus kalba eina čia, tad SVEIKI, tikiuosi priimsite mane į savo ratą.

Man yra 17 metų, įvairiais projektais užsiimu nuo 11 +- 12 metų, moku elgtis su visomis TVS tiek kiek reikia (išskyrus Joomla).

Geriausias TVS kurias esu perkandęs: WP, DLE, FUSION. Na žinoma čia tos kur lengviausiai valdosi. :) Aišku nepagalvokite, kad uždedu dizainą, ir mano projektas sukurtas :D Taipogi nuo to laiko domiuosi php, html, css, mysql subtilybėmis. Tad išmanau šį reikalą neblogai. Pagrindinis užsiėmimas gyvenime: Futbolas {8~ metai lankomas}.

Į šį forumą atėjau su užgaida sukurti didelę žaidėjų bendruomenę, tikiuosi man tai pavyks, to ir palinkėčiau sau, o šiaip jums visiems noriu pasakyti, visų pirmą STENKITĖS bent jau MINIMALIAI rašyti internete LIETUVIŠKAI (ąčęėįšųū nusikopinkit jei nerašo klaviatūra...), siekit savo užsibrėžtų tikslų nenuleiskit rankų puskelėje, puskelis tai sudėtingiausia vieta projekto kūrime, daugelio žmonių nuomonė katik pradėjus kurti projektą 'o sukursiu dabar kažką tai jau toookiooo ir tikrai bus žmonių', bet atidarius projektą, praėjus savaitei, dviem savaitėm, trim - pakeiti nuomonę. Tikrai viskas kitaip nei tau atrodė prieš tai, tad šioje stadijoje ir krenta projektai kurie neretai turi tam tikrą potencialą, būna investavę nemažai laiko, pinigų. Nebūkit kaip sako tie visi mandrieji asmenys internete - 'laido riteriai', pristatė žmogus savo projektą ir Jūsų nuomonę jis yra niekam tikęs, ir iškarto puolat jį smerkti. Žinokit šitas yra žiauriausias etapas kūrėjui, kerta per visus pakinklius, viską noris mesti. Bet Jūs geriau kaip tik palaikykit žmogų, savo pranešime išdėstykit Jums neįtikusias vietas, bugus, ar pateikite savo pasiūlymų jeigu tokių turite. Na taip, Jūs turite toje pačioje srityje savąjį projektą ir konkurentų Jums nereikia, reikia pamėginti sumenkinti kitą projektą! Prašau, nedarykit to! Geriau ignoruokit tą temą.

Na čia šiaip permastymui taip, kas norės tas supras. Ačiū kas skaitė, ačiū kas suprato.

Keiskim mūsų požiūri, mums reikia ne GRIAUTI, bet KURTI.

PEACE. ;)

Ieškomi įvairių serverių kūrėjai, padėjėjai, reklameriai ir t.t. plačiau : http://www.supergames.lt/topic/96403-godelt-zaideju-bendruomene/

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4456 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...