Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4500 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Patikek daugiau nei tu padarytum, nes su tokiais atnaujinimais kuriuos padarei tai tik pora skaiciuku pakeitei ir viskas ;)

P.S. Tam kad reikiamas koordinates gautum tai nereikia turet samp uztenka ir gta ;)

Ir priciom tas LTG 2.1.1 Juk as LTg 2.0.9 updatinau o ne tavo darba.

Tu ble biski trenktas. :D Nei SA-MP , nei GTA neturiu. PC supistas vienu zodziu ,issijungineja.

bet "SKILLAS" 3 bugu nepastebejo.

Redaguota , nario PacMan

League Of Legends : HollyLT

ir tipo cia kaskas naujo? :D as be SA-MP'o sedziu. O tu ir mapinti ir viska gali. -REP uz tai kad 2.0.9 , turejo buti 2.1.1

Koks skirtumas kaip pavadino , svarbu ką padarė , o jeigu tu už tai jau dėlioji -REP'us tai tada jau ...

Erellis or Erellis_Mega :)

Kuriamas projektas "LRS - Lietuvos Realus Serveris" :)

Ieškomas projektui skripteris,weberis ir reklameris, norintys į skype : matrik0001

Cia kiek zinau yra neistaisytas senas ltg bugas, dabar nelabai turiu laiko, bet per kita mano update jis jau bus sutvarkytas ;) Beto pamirsau paminet kad i gm idejau /gsup, /asupa ir /svei uzsimetes admina gali uzsideti sau visas licenzijas ( vairuotojo teises, ginklu licenzija ir sveikatos pazyma).

Gauni +R3P uz paaiskinima , kuri zinojau isskyrus /svei... taigi LABAI LABAAI laukiam tavo update. Tikimes greitu laiku pamatysim :)

Atsiprasau, man kazkoks susiktas bugas serve isivele ar kas... Kai uzsedu ant moco arba i masina tai manes paklausia klausimu ir kaip atsakau uzstringa... Uzkuriu varikli bet neein pavaziuot ... Padekit mano skype : Tautvis_Strong . Aciu ir karto

Man ir taspats pabandykit jūs jį pasileisti neina važiuoti su mašinom bandau išsilaikyti teises bet su mašina negalimą važiuoti :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4500 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...