Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4935 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

SVEIKI MIELIEJI SUPERGAMES.LT LANKYTOJAI!

Noreciau jum pristatyti sita serveri, man jis labai patiko ir nusprendziau ir jum ji parodyti! Veiksmas vyksta San-Fierro mieste!Taigi siame serveryje as ne PGR, PGR adminai yra -

Inkstinktaz_Extreme ir Arnau_Terry! Serveryje gera administracija, pgr adminai aktyvus! Pgr adminai nera du***! Jie nieko is lempos nedalina! Man tai gan patinka! Tad zaidejai geriau atlieka savo darba ir t.t! Direktoriai nera betkokie, juos isrenka tik pacius paciausius! Savininkai bando servery tobulint ir tapti vieniems is geriausiu! Jie idejo Mokykla, universiteta ir t.t! Darbu as neminesiu tad pakalbesiu labiau apie serverio sistemas! Deje sistemu as visu nelabai zinau, nes tai ne mano serveris, bet sakau, tai isties puikus serveris ir manau jum labai patiks! Serveryje vyksta ivairus eventai, atrankos i VIP! VIP ir ADMIN Nera per daug, o admin yra tik patys istykimiausi zaidejai! VIP - Padeda serverio Administracijai, reklamina!

Serverio WEB- SFRGlt.ucoz.lt !

Serverio IP- 77.241.202.5:8012 !

Serverio Savininkai jus mielai priims i zaidimai ir elgsis maloniai! Kolkas mano aprasymas toks, bet kai serveris labiau isivaziuos ir pats pasidomesiu sistemomis tad sekanti reklama bus su sistemom! Darbu neminejau, nes jie nera svarbiausias dalykas! Atejes i servery viska toliau suzinosit! Tikiuosi jum patiks!

• Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4935 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...