Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4935 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

538397961399c655d2ef2157127dd0ed755.jpg

Sveiki,

Manau žinot dėl ko kuriu šia tema :)

Aš noriu jums pristatyti Patį geriausia serverį Tai Hard-Life.Lt ši projektas Grįžta iš pelenų ir vėl jis nori atnaujinti serverio senus prisiminimus kai su nekantrumu laukdavom algų ir kai su nekantrumu laukdavom kai surinksim pakankamai XP (patirties) ir laukdavo kai pakvies į mėgiama darbą, tai va tokius dalykus turės mūsų mylimas Hard-Life.LT jame jau išrinkta moderatorių grupelė kuri stebės visa serverio žaidimą kuris tikrai niekad neatsibos ir jei ateisite į serverį jums paliks didelius prisiminimus kurių tikrai nerasite kituose serveriuose...

Manote pff tai eilinis GM (gamemode) TIKRAI NE! aš jums pats asmeniškai patariu žaisti tik Hard-Life.LT nes TIK TEN geriausi ir mieliausi administratoriai kurie jums padės bet kokioje situacijoje, Hard-Life.Lt buvo kuriamas nuo 0! tad nepatingėkit kas norit pajust ta jausmą aš asmeniškai jau ne kartą pajutau ta nežmoniškai gera jausmą kuris tikrai yra malonus kai lauki ir lauki kol pasieksi ta XP skaičių ir kai turėsi pakankamai pinigų nusipirkti mašinai kurei jūs taupės ilgai :)

Tai va užbaigiant norėčiau pasakyti tai kad jūs jei neateisit tikrai pasigailėsit ir nepajusit tikro žaidimo skonio!

www.Hard-Life.Lt

538397961399c655d2ef2157127dd0ed755.jpg

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4935 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...