Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4938 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki scripteriai, turiu šiokių tokių problemų susijusių su samp serverio scriptinimu. Turiu aš atsisiuntęs toki anglų/amerikonų scriptintą roleplay gamemodą ir jį jau pora mėnesių editinu jau kaip ir esu baigęs jį tik prieš paleidžiant reikia keletos naujų sistemų nes su dabartinėm esančiom žaidimas praranda RP esmę arba eina žiauriai buginti ir užsidirbinėti nesveikus pinigus iš tų bugų tad man reikia žud būt sutvarkyti. Daug kas sakot, kad Lietuviai nežaidžia Lietuvių RP servose ir jo nėra net verta kurti, bet aš manau kitaip ir noriu pabandyti tai įrodyti bala žino kaip gausis, bet pabandyti manau verta.

Truckeriai (Bugas) - Nusiperka specelius produktus kuriuos vežiuoja po visus biznius mieste ieškodami tinkamo pasiūlymo už produktus ir privažiavus prie jau norimo biznio parašius komanda /sellprods parduodi juos, bet ta komanda neveikia kai tai bandai padaryti rašo "unknown command" komanda manau kaip ir turėtu veikti nes jeigu nesi furistu transporto priemonei rašo, kad pirma reikia įsėsti į furistu transporto priemone, o nedavažiavus to biznio ir bandant parduoti savo produktus rašo, kad biznis per toli, kad galėtum juos parduoti. ;/

Mašinų turgaus levelio reikalavimas - Dabar yra padaryta taip, kad vos pasiekus level 2 žaidime ir turint reikalaujama suma pinigų mašinai gali betkokia ir nusipirkti. Norėčiau padaryti taip, kad kekviena mašiną galima būtu pirkti nuo tam tikro levelio ir pinigų sumos. Taipat jeigu nori tą mašina perparduoti kitam žmogui eitu tai padaryti tik tokiu atvėju jeigu abu žaidėjai yra tokio levelio koks yra reikalaujamas norint nusipirkti iš mašinų turgaus.

AFK sistema - Reikia padaryti tokia afk sistemą, kad kai žmogus paspaudžia esc ar nuleidžia žaidimą, kad virš to žmogaus atsirastu 3D Text labelis ir rašytu AFK: (Sekundės) nemažai projėktų tokia sistemą turi tad nemanau, kad jums turėtu būti labai sunku.

Anti Money hack'as - Reikia padaryti taip, kad būtu neįmanoma išsihackinti pinigus šiuo metu to nėra padaryta pas mane serveri tad eina pinigus išsihackinti ir su paprasčiausiu s0b hacku.

Čia yra pagrindinei dalykai ką man reikia padaryti šiuos dalykus atliktus manau surasiu dar vieną ar du dalykus ką reiktu sutvarkyti.

MOKĖJIMAS UŽ ATLIKTA DARBĄ: Taigi kaip vyks visas darbas, aš jums atsiūsiu tą GM mano needitinta versija ir padarysit joje tą ką paprašysiu tada jums baigus paprašysiu jūsų atsiūsti .amx failą gavus jį patestinsiu ir jeigu viskas man tiks pervesiu į jūsų banko sąskaitą pinigus gavus jums mano pinigus jūs man atsiūsit .pwn failą.

DĖMESIO: Ieškau scripterio kuris tikrai žino savo darbą ir yra atlikęs daug praktikos tame nereik man tokių pradinukų scripterių kurie prideda mane prie skype ir pradeda aptarinėti tuos pačius klausimus ką jau esu paaiškines savo temoi.

Mano kontaktas - Skype: Madafixxxx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4938 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...