Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi supergames.lt lankytojai.

Kadangi, gal jau daukas mus žino, bet tikriausia nevisi žino, kad mes vėl atgijome ir grįžtame.

Dabar tikrai stengsimes susisemti ne mažai žaidėju ne 20 ar 30 online vienu metu. Stengsimės siekti labai gerų rekordų ir tikrai padaryti gera projektą. Todėl mes RLF.LT ir reklaminame, kad jį gerai atgaivintume.

Šis serveris yra tikrai jaukus ir gana įdomus. Vyksta atrankos, rinkimai.

Kaip visi sako gera administracija ar panašiai. Aį tikrai to nesakysiu ateisite, pabendrausite ir patys įsitikinsite ar jie geri ar ne, nes ne kiekvienam būna geras, ar gera.

Jis nėra eilinis, jis kurtas nuo tuščio Pawno lapo. todėl jis neplatintas ar dar koks velnias.

Nu gerai ką aš čia aušinu burna veltui vistiek šitos pradžios niekas neskaitys, tad iškart prie reikalo apie serverį.:

RLF.LT yra ne taip kaip visur (daugumoje) XP, o leveliai, todėl man asmeniškai dėl to taip įdomiau.

Čia normaliai su čytais (nepasidraskysi), nes visokiausi anti-čytai, Air-BRK ir t.t nieko neina. iškart meta iš serverio. Nu gerai neaiškinu, ateisite išbandysite.

Serveryje reikia išsilaikyti ginklų licenzija, nes kitaip negalėsite turėti ginklų.

Yra teisių A ir B kategorijos. Tikriausiai žinot kokia ką reiškia tad nesakau.

Serveryje man asmeniškai labai gražūs mapp darbai.

Yra administratorių režimai. + Leveliai.

Nu gerai.

Serverio darbai su direktoriaus pakvietimu.:

Policininkas.

Armija.

Mechanikas.

Taxi.

Fūristas.

Medikas.

Gaujos / Mafijos.

Tulpinių gauja.

Brigados gauja.

Darbai be direktoriaus pakvietimo:

Valytojas.

Gelbėtojas.

Kontrabandistas.

Picų išvežiotojas.

Keletas fortografijų (Man nelabai gražiu kampu pagavęs esu, bet tiks nesmerkite).

Policijos kiemas.

gallery1av.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Vaizdai iš San-Fierro stoties:

gallery2uq.jpg

gallery4vq.jpg

gallery5ws.jpg

gallery8cj.jpg

gallery8cj.jpg

Mechanikai:

gallery14uw.jpg

Ai užteks tų foto.

Serverio ip: 77.241.199.131:2013

serverio forumas: www.rlf.lt

Reklameris: Mapper. Jei negaila +rep Komentuokite, vertinkite, tik labai nesmerkite :( pildžiau tuo metu kaip nuotaikos nebuvo :(

Nu gerai ate visi sėkmės supergames.lt lankytojai.

Redaguota , nario Mapper
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...