Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4946 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. jau kelinta diena naršau www.supergames.lt ir niekaip nerandu padoraus samp serverio. Visi eiliniai, atsibode, nieko neverti, tiesiog vienos dienos projektai. Gal kas žinote normalu samp serverį kuriame butu įdomu žaisti ? prašau pasidalinkit savo mėgiamais serveriais :)

Kaip pavyzdys galėtų būti www.lsgyvenimas.lt , na kazkas tokio.

Nu jo šiaip neeilini serveri sunku rasti [ir dar, kad būtų padorus žaidėjai manantys, kad žaidžia Real_Life]. Pats dabar žaidžiu SFG.LT [~40on]. Mano manimu pokolkas geriausas, bet gal aš ko nors nežinau. Jei taip tai rašykite [bet stenkites rašyti padorius serverius nuo 40on].

Žaidėjų skaičius dar neviskas. eiliniuose GRP, LTG irgi po 30 žaidžia ir esu mates tokių nevieną, tik nesuprantu iš kur tokių 30 nevykelų parovė kurie nieko nenusimano apie " Kas Tas GRP "

asd1.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4946 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...