Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4946 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, na ką jau 1 nakties(rytas) ,o mes dar vis su deniu dirbame prie mūsų game mode bei forumo. Kaip matėte vakar mums beta startas nepasisekė dėl: Serverio nesklandumu bei ,kad mūsų forumą dosino (Bent mes taip manome). Jus galvojate mums nepaviko metam projektą ir baigiam ? Pasvajokite mes nepasiduosime. Nors ir siūlė mums parduoti bei prisijungti prie kito projekto po mūsų nepasisekusiu starto, mes nepalužom (užsispire ožiai) esame ir vistiek mes dėl jūsų dirbame, taip kaip jūs dėl mūsų.

* Truputi naujienų kas naujo kučių progą tai mažas darbelis dėl jūsų.

• Užbaigti 2 konkursai ir paskelbti nugalėtojai. (Parašo ir mappinomo konkursai)
  • Renkamas naujas Medikų direktorius (Kaip girdėjote ,o gal ne mes užblokavome ir ištrynėme iš forumo Luidzi_Balboni už reklamavima kito serverio mūsų naujokams forume.
  • Lieku visiems skolinas (~30 žmonių) po 5.000lt už --->

493a8a67966075b1a690aae99ac56927682.png

• Pažadus aš tesiu smile.png

Tiek šiam kartui einu toliau dirbti prie mūsų game mode. (Namus sustatysiu)

af1c67ca0ed5307cb8df42414b623e6b18.png

Sveiki, Esu maperis reikia kaška sumapinti ? kreipkis į mano skype maperis8

Ir APSKRITAI padedu map pagalbom...

4868501c1dc7d46da87fdb2d9cb203566.jpg

Guest Ernish

wtf per pievas rašo :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4946 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...