Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4512 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O vat man nesunku apsisprest.

Drąsiai skiriu savo balsą Allenui.

Vien dėl to kad jo darbą sutikčiau kelti į koki nors serveri nes bazė graži neapkrauta viskas gražiai išdėstyta,Neturiu prie nieko prikibt nebent tik ten kur tas pagrindas išlindęs už pačios bazės suprantu gal ir per ilgas,bet jau geriau uždengt kokiu pastatu.

Darbas tikrai tinkamas RPG pobūdžio serveriui. 10/10

Minato F+

Kažkokia čia pieva

Man patiko tik tas viduriukas o visa kita grynas ššš.

Nuo kada ant kelio rąstai gūli ? NO LOGIC :D

Čia tipo pėsčiūju perėja ar kas nes kažkaip per ilgai atrodo.

Dock barai kažkaip negražiai atrodo.

Ir šeip spalvos nesiderino nei kur.

Tai va Alleno Geresnis darbas.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)

Vien dėl to kad jo darbą sutikčiau kelti į koki nors serveri nes bazė graži neapkrauta viskas gražiai išdėstyta,Neturiu prie nieko prikibt nebent tik ten kur tas pagrindas išlindęs už pačios bazės suprantu gal ir per ilgas,bet jau geriau uždengt kokiu pastatu.

Minato F+

Kažkokia čia pieva

Neatsižvelgei į tai, kad ant sankryžos beveik nieko gražaus nesumap'insi, o ant taksi tai ohoho... Todėl tau Alleno darbas ir atrodo gražesnis.

Redaguota , nario Hooligan

Na nemanau kaiptik ar reikia į serverio darbą prikišti nereikalingų niekučių?

Teisingai - nereikia. Bet šiuo atveju kai darbai yra tik parodomieji tai galima, nebent kažkur būtų paminėta, kad abu darbai bus įkelti į serverį. Pats map'inu savo serverį ir tikrai atsižvelgiu į tai ar toje vietoje nebus perdaug objektų pvz. Stotyje nededu automobilių aikštelių, ir daug objektų, nes stotis labai intensyvi vieta o nuo mašinų ir objektų didėja lagas. Nu vienu žodžiu jeigu darbai būtu įkelti į serverį būtų visai kitas vertinimas.

Minato F+

Kažkokia čia pieva

True, eilini karta su tavim sutinku beveik su viskuom, tik dėl sankryžos vidurio nelabai, galbūt ten nieko ir nereikėjo dėti.

Ir dar, turiu pasakyti viena minusi Allenui, stenkis nedėti mažu pastatų prie didelių, pagalvok kaip atrodytų time aikšrėja, nežinau kaip tas miestas mm, kaip ten prie didelių pastatų, vos ne dangoraižių, toks nažas namukas, kavinukė medinė. :D

Nors aš taip sumapinau, kelis darbus bet noriu palinkėti, kad tu taip nemapintum, ir viskas bus beveik tobula, žinoma tobulumui ribų nėra ir kaikam tavo mapai nepatiks ( tia jau kaip diena aišku ), bet bent jau man tai tikrai, nors gal ir nevisi :P.

asd1.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4512 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...