Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4948 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai va... Aš kūriau daug projektų ir panašiai ir labai daug pinigų išleidau.. Na ir po to pradėjau šiek tiek programuot bandyt kažką daryt ir pavyko, o dabar susidūriau su didele problema.:D (Bent jau man). Aš susikūriau FTP serverį kuris važiuoja ant mano pc, jis veikia tvarkingai galima prie to serveriuko per FilleZilla prisijungti. Na ir aš sumaščiau įmest savo gamemod'a samp'o ga;vojau gal serveris pasileis.:D Na o po to taip mastau "kaip jis gali įsijungti jei nėra kuo jį įjungti". Natai va prašau kažkas padėkit kaip ta serverį įjungti serverinėje (ne ant kompo, nors tai manau nebus įmanoma) O jei ne turiu atsarginį varianta. Tiekt host'ą bet tai irgi užknisantis dalykas nes reikės labai paplušėt:/. Jei kas galės padėti parašykit į skype strobeikucis12

Ten viską aiškiau išaiškinsiu:)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4948 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...