Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pagalba L2 serveriu kurejams


Hobitas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pristatome nesenai atsidariusį, bet jau gerokai pažengusį Lineage 2 pagalbos puslapį tiek šio žaidimo serverių kūrėjams tiek žaidėjams. Drąsiai galima pasakyti jog mes esame vieni iš unikaliausių šios srities atstovų kurie pateikia daugiausiai naujovių.

Netrukus po tinklapio atidarymo paleidome vieną pirmųjų projekto priedų pavadinimu L2 Fashion, tai savotiška nuotraukų galerija su galimybe įdėti savo norimą nuotrauką trumpai ją aprašant. Taip pat lengvai galima nuotraukomis dalintis su savo draugais. Nuotraukų tematika - Lineage 2

Po kiek laiko paleidome antrą priedą naudingą Lineage 2 serverių administratoriams, tai serverių statuso tikrintojas, žmogus įvedęs norimo serverio IP ir PORT adresus gauną kodą (HTML) kuris rodys ar serveris įjungtas ar išjungtas. Gautasis kodas labai trumpas ir patogus, visiškai neapkraunantis puslapio, tokį bus nesunku įsidėti į betkurią puslapio vietą.

Didžiausias mūsų atskiras projektas yra Lineage 2 donate sistema prie kurios jau kurį laiką intensyviai dirbama, tikimės jog greitu metu galėsime parodyti naują jos versiją su naujomis galimybėmis.

Taip pat puslapyje sutiksite ir tokius įprastus dalykus kaip serverio failai, įvairios pamokos tiek žaidėjams tiek bekuriantiems serverius, interviu su žaidėjais, Lineage 2 pasaulio naujienos, įdomybės, forumas diskusijoms.

Įsidėmėkite šį tinklapį, nes ateityje mes žadame dar daugiau naujovių – http://www.l2servers.eu

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...