Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4908 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi mieli www.supergames.lt lankytojai. Šiandiena pristatau jums visiškai naują sa-mp projektą. Jo pavadinimas Los Santos Realus Gyvenimas - |Viskas iš naujo !|.. Serveris yra tikrai geras, katik sukurtas.. Serveryje nėra jokių bugų, na jeigu žaisdami surastumėte kokį nors, pasakykite man, ištaisysiu. Serveris dar neturi web ir host, nes man nevertą iškart pirkti hostą ar kurti webą kai serveris katik atsidarė, nes gal, net nebus tų žmonių, ką man žinoti. Tad kai bus daugiau žmonių serveryje aš tikrai sukursiu webą ir nupirksiu hostą.

Na dabar pakalbėkime apie administraciją ir darbus. Serveryje yra labai gera administracija. Jie padeda naujokam jei jie kuonors nežino. Bet nenervuokite administracijos su visokiais prašymais: "Girdi gali duot xp plzz" - "E gali duot litų man jų labai reik atiduosiu paskui"... Tad viską turėsite užsidirbti patys.. Jeigu prašysite, mes jus tiesiog ignoruosime arba kickinsime.

Na, o dabar pakalbėkime apie darbus. Serveryje yra 10 darbų su pakvietimu ir 18 be pakvietimo. Na ne tiek ir daug tiesa? :D

Serverio darbai su pakvietimu:

1.Policija. 7000xp

2.Medikai. 2000xp

3.Mechanikai. 4500xp

4.Taksi. 5000xp

5.Samdomi žudikai. 5500xp

6.Dyleriai 8500xp

7.Skelbėjas 10000xp

8.Apsauga 11000xp

9.S.W.A.T 13500xp

10.Armija. 15000xp...

Na patys svarbiausi darbai su pakvietimu, tiesa? Na, o darbų be pakvietimo nerašysiu, nes manau visi juos žinote..

Serveryje atsirasi ir turėsi 0 xp ir 10k lt. Viską turėsi užsidirbti pats, manau bus sunku patekti į darbą su pakvietimu, nes jiems reikia turėti daug xp. Serveris yra visas gražiai sumapintas nėra jokių bugų su vartais ar dar kuom nors.

Serveryje nėra jokių gaujų, bet gaują galėsite susikurti patys.. Tiesiog parašysite /gkomandos ir jums išmes visą informaciją apie gaujas. O kai sukursite gaują ir turėsite bazę, bet bazėje nebus jokių mašinų ar ginklų, paprašysite manęs ir aš sumapinsiu viską. Na ir tiek apie serverį tikiuos ateisite, nes bus daug įdomių eventų ir visko.

Ateikite praleisim smagų laiką.

Serverio IP:86.100.43.181:7777

Padejau? Nepagailek! +R3P

Nebuk durnas, nedek iskarto -R3P, Pasakyk kas blogai as pasitaisysiu :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4908 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...