Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

ERP.ofl.lt


Roleplay

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4160 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, taigi noriu pristatyti savo serverį, kuris dar nestartavęs, bet greitai startuos.

IP: 77.241.202.144:7777

Svetainė: www.erp.ofl.lt

Serverio žemelapis: Nenustatytas.

Serverio tipas: RolePlay.

Mano tikslas būtų toks: pritraukti kuo daugiau žaidėjų iš GRP, RPG, serverių, kad jie išmoktų RolePlay, atrodo kvailai, koks man tikslas ir panašiai, ogi jokio, tiesiog mane labai užkniso ,kai tokie GRP serveriai labai populerus ir vadinasi realiais gyvenimais, nors taip nėra! Serveris bus negriežtas roleplay, kiekvienas išmoks roleplay, kiekvienas turės šansą sužinoti kas yra RolePlay.

Serverio sistemos:

1. Visos sistemos yra automatinės, frakcijų kūrimas, bizniai, namai, automobiliai ir panašiai, viskas yra padaryta, labai paprasta sistema, skriptas redaguotas MGRP, kodėl ne nuo 0? Nežinau kam to reikia, rašyti skriptą visą per naują, jei galima redaguoti sena skriptą, ir šiek tiek jį patobulinti.

Ką dar čia pridurti, yra forume taisyklės, gidai, kiekvienas turės menkiausią šansą išmokti RolePlay, tai nėra sunkus dalykas, ir RolePlay, nėra vien /me /do komandų naudojimas, RolePlay pagrindas yra susikurti savo unikalų veikėją, ir susirasti sau veiklos, tiek legalios tiek nelegalios, kiekvienas serveris yra savaip perspektyvus, bet mūsų serveris, yra vienas iš tokių, kurie duos naujokam šansą išmokti RolePlay, mokėsiu už hostingą, jokių adminų, lygių, pinigų prekybos nebus, man svarbiausia yra išlikti unikaliam, ir stenktis suburti naujokų bendruomenę iš GRP į RP, atrodo tai yra neįmanoma, bet viskas yra įmanoma, kadangi serveris yra sukurtas grynai naujokams, administracija nebus griežta naujokams RolePlay kategorijoje, administracija stenksis būti tolerantiški, bei etiški su naujais žaidėjais, nesvarbu kiek Jums metų, kiekvienas netgi menkiausio proto žmogus, gali išmokti šito dalyko, tai nėra sunku, tai yra paprastas menknėkis.

Registracija vyks per VVP, turėsite užsiregistruoti savo veikėją, išlaikyti šiokį tokį RP testą, bet jis nebus sunkus, nenoriu nei konkurentų, nei blogų nuomonių dėl mano idėjos, juk aš viską darau! Užeikite, ir netingėkite perskaityti visko ko parašiau!

Redaguota , nario Roleplay
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4160 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...