Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Las-Vegas.lt ~ Kalėdinis serveris Jums!


Pyazo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, Supergames.lt tinklapio lankytojai,

Noriu pristatyti unikalų SA:MP serverį, su didelėmis perspektyvomis, plačiais užmojais, bei draugiška bendruomėne. Drįstu pripažinti, jog serveris nėra visiškai tobulas, nes kaikurie net nežino kas yra tas žodis „tobulumas“, bet serveris kasdieną yra tobulinamas, įdedama vis daugiau darbo, bei pastangų.

Po Beta starto, savininkai, bei skripteris Carlo nuveikė labai daug, labai stengėsi dėl mūsų ir męs pamatėme rezultatą, jog Las-Vegas nėra atstumtas ir nežinomas serveris, jis po biškį iškils į aukštumas, kaip miestelių serveris, bei vienas populiariausių serverių Lietuvoje. Šiame serveryje bandoma atkartoti realybę, tad nėra jokių /mapp ar /sekti komandų nei teisėsaugai, nei paprastiems žaidėjams. Dabar Policija įtin daugiau ir sunkiau dirba, kadangi be /mapp gaudyti tikrai sunku. Serveris atidarytas [beta] versijoje Gruodžio 8-ą dieną, o pilnas startas įvyko Š.M. Gruodžio 15-ą dieną. (serverio rekordas: 27 žaidėjai, tai įtin įspūdinga, nes dar Lietuvoje nėra buvę RPG serverio Las Venturas mieste, su tokiu startavimo žaidėjų skaičiaus rekordu.)

Apie serverio darbus

Po Beta (testavimo) starto, skripteris Carlo. tikrai labai pasistengė, įdėjo svarbiausius darbus, kurių reikia serveriui, juos puikiai patobulino, įdėjo daug, svarbių komandų. Nesakau, jog serveryje jau nebebus daugiau darbų, nei yra išvardinti apačioje, tiesiog šeštadienį, po pilno starto neabejoju, jog bus dar daugiau, tokių kaip NP / GP ir pnš.

Vyksta atrankos į įvairius darbus, bei direktoriaus postus!

Paskubėkite, nes jūsų sprendimai gali būti pavėluoti.

Policijos departamentas - Tai svarbiausias darbas serveryje, be kurio neapseitume. Policija dirba 24/7 pasikeisdami ir užtikrina jums saugų žaidimą.

Ligoninė (medikai) - Ši darbo sritis teikia šarvus, bei gyvybes serveryje, be kurių taippat serveris neapsieitų.

Apsauginiai - Dar viena teisėsaugos darbo sričių, kuri už tam tikrą pinigų sumą saugo asmenį/objektą tam tikrą laiko tarpą, bei padeda Policijai, kai reikia.

Regitra - Šiame serveryje nėra "automatinės vairavimo mokyklos", čia yra kaip ir realybėje, atvažiuoja žaidėjas į Regtirą, sėda į VM mokinio transportą, o šalia sėda Regitros darbuotojas ir laiko teises, rodo, kur važiuoti ir ar gerai važiuoja, pamoko viską ir jei išlaiko, duoda teises, jei ne - neduoda.

Vairuotojai (fūristai) - Šie darbuotojai vežioja krovinius iš taško A į tašką B ir už tai gauna dorą atlygį.

Mechanikai - Šio darbo darbuotojai taiso automobilius, teikia degalus, bei užtikrina malonų žaidimą.

Taxi - Kaip gi serveris apsieitų be taksistų? Šio darbo darbuotojai veža žaidėjus iš taško A į tašką B, nes kolkas serveryje transportą gauti įtin sunku, kadangi ekonomika labai brangi.

Prekeiviai - Tai dyleriai, su pakeistu pavadinimu. Šie darbuotojai yra už nusikalstamumą ir užsiima nelegalia veikla - pardavinėja ginklus, bei narkotikus. Verčiasi skurdžiai, tik narkomanija ir vogimu.

Serverio sistemos

Šis serveris taippat nėra nuskriaustas ir turi savo sistemas.

Verslų sistema - Nusipirkę vieną iš visame Las-Venturas mieste esančių verslų, jūs į savo algą kaupsite pinigus, kuriuos uždirbsite tik laikydami verslą.

Telefonų sistema - Be telefono nebūtų įmanoma susisiekti su kitais žaidėjais. Telefono komandos - /telefonas.

Namų sistema - Namai serveryje yra taippat vienas iš pagrindinių dalykų, nes kaip gi realus gyvenimas be namų. (atsiras po pilno starto)

Degalų sistema - Serveryje yra trys degalinės pagrindiniame Las Venturas mieste, kur galite užsipilti degalų. Privažiavę prie degalinės jums bus nurodymai ką spausti. Norint pilti degalus, reikia spausti Alt mygtuką.

Žvejojimo sistema - Serveryje nebus taip nuobodu, kaip sulaukėme komentarų, kadangi bus žvejojimo sistema, kur galėsite gaudyti žuvį ir už tai gauti dorą atlygį.

clear.png

Garažų sistema - neužtenka pinigų namui su garažu? Neproblema už tam tikrą kreditų kiekį gali išsinuomoti garažą. Garažo nuomos galiojimas 30 dienų, taip, kad nepamiršk jog joms pasibaigus neturėsi ir garažo. Pagrindinės garažo komandos /garazas

Mašinų sistema - unikalus Car-Shopas kuriame laisvai galėsite nusipirkt jums patinkančią tr. priemonę, nedėsiu video, kadangi geriau kai patys pamatysite serveryje.

VISI DUOMENYS SAUGOMI MYSQL!

Daug daug visokių įdomybių rasite tik apsilankę Las-Vegas serveryje!

Las-Vegas Administracija.

Informacija apie projektą:

Projekto savininkai:

Carlo. - Skripteris/Serverio įkūrėjas

Sneroq - Serverio savininkas/svetainės koduotojas

Serverio web adresas:

http://las-vegas.lt

Serverio IP adresas: 77.241.194.40:7777

Serverio starto žaidėjų rekordas: 27 žaidėjai!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...