Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

GRPG.LT Grįžta!


fLow

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4161 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

GRPG.LT - atgimsta iš numirusiųjų. Taigi sveiki visi ir noriu jums pristatytį, turbūt nuo ankščiau gerai žinomą arba ne projektą. Taigi mūsų tikslas suburti sena bendruomenę, pakeisti sena aplinką į naują ir pasiektį rekordų. Mes tikimės, kad apsilankysit mūsų tiklalapyje www.grpg.lt ir užsiregistruosit. Dalyvaukit visuose veiklose, balsuokit už serverį ir reklamuokit. Tik su jūsų pagalbą, galim padaryti nuostabę aplinką. Mes kolkas atgimsim Los Santos mieste, o ateityje ir jeigu bus ankštą žaidėjams, bus ir San Fierro.

SISTEMOS

vw-beetle-icon.png

TRANSPORTO SISTEMA

Transporto sistema yra unikali, joje galėsit turėti maksimaliai 20 mašinų, visas jas valdysite su lentele. Jūsų mašinų saraše, pasirinkus mašinos pavadinimą, jūs matysite savo mašinos numerius, degalus, degalų sanaudas, ridą, ar ji yra drausta, ar joje yra duju sistema ir ar ji yra praėjus TA (technikinę apžiūrą). Mašiną galėsit valdyti irgi, matyti jos pozicija, užrakinti iš toli, parduoti mašiną žaidėjui, parduoti mašiną į metalo laužą. Kuras, bus jo 4 rūšys, t.y. Benzinas 95, Benzinas 98, Dyzelinas ir Dujos. Dujas galės įdėti mechanikai. Bus laivų, mašinų, motociklų ir lėktuvų parduotuvės.

home-icon.png

NAMŲ SISTEMA

Namų sistema yra yra unikali, jūs galėsit turėti maksimaliai 20 namų. Kiekvienas namas gali turėti nuomininką, kuriam galėsit išnomuotį namą. Visus namus irgi matysit sąraše, ten galėsit nustatyti nuomos kainą, parduoti namą, parduoti savivaldybei už daug mažesnę sumą, sužinoti namo pozicija.

Paper-Money-icon.png

VERSLŲ SISTEMA

Visus verslus galėsit matyti sąraše kaip namus ir mašinas, ant verslo paspaudę, galėsit jį valdyti. Valdymas, parduoti, parduoti savivaldybei, pamatyti jo pozicija.

Taigi šiek tiek papasakojau apie sistemas, o jeigu norėsit daugiau pamatyti, apsilankykit mūsų tinklalapyje www.grpg.lt

Visi skirtingi - visi lygus!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nieko jūs nepasieksite, GRPG.LT tais laikais buvo THE BEST ten žaisti budavo malonu, nes atėjas į serverį sutikdavai labai malonius žmones. O dabar atėjas į nors ir lietuvos populeriausius serverius išgirsti pirmus žodžius iš kokio čhato eik **, čiulpk ****. Ir taip darydami vaikai, jaučiasi kietesni, stipresni. ;) Bet sekmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4161 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...