Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

vSAG.US.LT | Grįžta[Su Nauju 2 Projektu]


Ffresh

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi grįžta vsag.us.lt su naujiu skripteriu , bei gamemodu gamemodas dar kuriamas , bet neilgai trukus bus paleistas [KURTAS NUO ANKŠČIAU] svetainė taippat yra ir prie vSAG projekto prisijungia dar vienas projektas - www.just-play.us.lt.

Just-play nera SAMP Serveris tai MC serveris ir tai taspats savininkas[AŠ] taigi šis projektas tiek mc tiek samp megėjams.

MC Serveris kolkas ruošiamas vyksta statybos ir reikalingas biulderis taigi šiektiek aprašysiu apie projektus.

VSAG Projektas [ SAMP ]

Apie šį Gamemodą kolkas daug informacijos neturiu žinau , kad jis bus kuriamas nuo R-MG Gamemodo(ORGINALUS) orginalus delto , kad skripteris buvęs pačio RMG Serverio skripteris ir tikrai manau bus neblogas gamemodas.Puslapyję greitu metu bus paskelbtos atrankos į direktorius,administratorius,prižiurėtojius , bei kitas svarbias pareigas taigi galite registruotis ir sekti NAUJIENAS, bei pildyti atrankas.Kadangi visą komandą turime delto mums nieko netrūkstą taigi tiek po visu šiuo aprašymų bus mano kontaktai jei kylo klausimų rašykit. :)

Tinklapis - www.vsag.us.lt

JUST-PLAY Projektas [ MC ]

Na va atėjo MC Aprašymui eilė.Taigi sėrveris kaip mynėjau dar nestartaves , nes jis po truputi tobulinamas ir statomas spawnas, bei kitos svarbios vietos ir kaip sakiau ieškomas BIULDERIS[sTATYTOJAS] Taigi jeigu tokių atsirastu norinčių būti biulderiais turite parašyti į skypę ji rasite aprašymo apačioje būtina turėti Statinių foto ir dar užduosiu jums porą klausimų į kuriuos turėsite atsakytį ir tokiu budu atrinksiu .Kolkas galite registruotis į puslapį ir sekti naujienas , bei jeigu surinksime didesnį narių skaičių padarysiu į įvairias pareigas atrankas.

PUSLAPIS - www.just-play.us.lt [ NEBAIGTAS ]

Serverio IP Adresas - Neplatinamas(Kolkas)

Kontaktai -

Skype - spawn-paulis

Elektroninis El.Paštas - [email protected]

Papildoma Info :

Svetainės -

www.just-play.us.lt [ MC ]

www.vsag.us.lt [ SAMP ]

Redaguota , nario Ffresh
  • Neigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...