Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4486 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prie kompo nupirko nauja routeri.Kad galima butu naudotis laptope ir telefone wi-fi.Seniau kai tetes ofise budavo routeris viskas budavo oki viskas veikdavo ok.Bet dbr kai sitas yra routeris tai pas mane kazkokios problemos.Kai pajunge viskas puikiai veikdavo.Bet paskui viena sestadieni man pradejo neveikt mc nu multiplayer.Tada mes padarem reboot routerio.Is vis nevienas zaidimas nebeveikia jau multiplayer.Pirmadieni dar niekas nebeveike antradieni taip pat.O Treciadieni kai atejau prie pc viskas veike zaidem oki viskas.Ketvirtadieni irgi ten zaidziau zaidimus.O snd penktadieni atejau ir vel nebeveikia... Tai gal galit padet kas cia negerai? Apie virusus net temos negali buti nes tik tik tik neseniai kompas perasytas... Ir dar tada su senu routeriu kai perase buvo ir veike viskas o kai sita nauja pajungem nebeveikia jau kazkas negerai.Tai va mano modelis yra TENDA W113R Wirelles-N Broadband Router.Prasau pagalbos :|

(redaguota)

Kinietiškas brudas nuo kada normalus būna?

http://www.tenda.cn/

Gamintojo tinklalapis kitaicų.

Routerio kaina nesiekia 90LT.

Normalus?

Normalus routeris kokybiškas kainuoja minimaliai 150LT, tarkim pats paprasčiausias ir pigiausias D-Link, jau ir tai už šį yra normalesnis.

Nepyk, bet gal tu nekalbėk apie tai, ko neišmanai.

Vertinimai žmonių:

http://www.retrevo.com/s/Tenda-W311R%2B-Wireless-Routers-review-manual/id/23771bh026/t/1-2/

Pasiskaityk kiek tokių pačių gedimų kaip tavo...

Redaguota , nario unitazas
banner.png

* Išjunk visas ugniasienes (Valdymo skydas >> Sistema ir sauga >> Windows užkarda) / (Antivirusinės sistemos nustatymuose. Jei ESET tai >> Setup >> Network >> Personal firewall >> Disable)

* Patikrink pačio modemo nustatymus (Ieškok instrukcijos knygelėje)

Jei tai nepadės pabandyk dar ieškotis informacijos googl'ėje arba kreiptis į garantinį (Jei toks dar yra...)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

* Išjunk visas ugniasienes (Valdymo skydas >> Sistema ir sauga >> Windows užkarda) / (Antivirusinės sistemos nustatymuose. Jei ESET tai >> Setup >> Network >> Personal firewall >> Disable)

* Patikrink pačio modemo nustatymus (Ieškok instrukcijos knygelėje)

Jei tai nepadės pabandyk dar ieškotis informacijos googl'ėje arba kreiptis į garantinį (Jei toks dar yra...)

Ten niekas neveikia perkrovus patį routerį. jam jau šakės o šitam nedaeina, kad ten jau pyzdiec. Nusipirko gi kinietišką padielką, ir nori kad veiktų, stebiuos kad nesprogo dar kaip kinietiški telefonai mėgsta sproginėt.

banner.png

UNITAZE SAKAU UZSIKISK BLE* NES JAU UZKNISAI....TU NIEKO NEPADEDI NET....IR IS KUR TU TIPO VISKA ZINAI??? TU TIK MINECRAFT PADEDI IR VISKAS O APIE ROUTERIUS TAI PATYLEK

Ką man patylėt, fiziką studijuoju, elektronikos kursus baigęs, ką man tylėt, tu mažas, tu tylėk, ką tu apskritai apie elektronikos prietaisus išmanai? Ką? Nieko. Tai ką tu čia, aš tau sakau sugedęs, keist reikia. Netiki? Meistrą išsikviesk, tą patį pasakys, ką ir aš.

banner.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4486 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...