Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

http://sampserveriai.lt


FormaT3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4167 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Turbūt niekas nesiginčys, kad serverių atsiranda kas mėnesį, o dauguma jų užsidaro kas du mėnesius smile.png

Na mes būsime kitokie ir neužsidarysime dėl lėšų stygiaus ar šeip neišmanėlio įkūrėjo tingėjimo dirbti su serverio atnaujinimais ar nemokėjimo taisyti klaidas:)

Game modas bus parašytas samp Chuck`o Noris`o - mūsų mylimo Ance_zas ir yra kuriamas su unikaliomis sistemomis ir realia ekonomika. Skirtingai nei kituose serveriuose, čia jūs galėsite nusipirkti betkokį verslą už žaidimo pinigus ir daryti verslą net iš savo turimų namų ar mašinų!

Kuriame serverį, kuris bus itin tikroviškas, jame nebus "šiltnamio" sąlygų, kur iš jūsų negali nieko pavogti, todėl turėsi būti budrus ir nevaikščioti naktį tamsiais užkampiais. Nešiosies per daug pinigų kišenėje ir pakliūsi į avarija ar tave užpuls serverio gangsteriai - gali prarasti visus pinigus. Nejau tikram gyvenime nešiesi 10 000$ kišenėje?

Žinoma, tai nereiškia, kad pas mus klesti nusikalstamumas. Mes samdome pačia geriausią policiją ir armija, o su ypatingais nusikaltėliais užsiima net Federalinis Tyrimų Biuras!

Ar teko matyti, kad žmogus gyventų neturėdamas būsto? Na mes nekalbam apie bomžus:) Kalbam apie normalius žmones, tokius kaip tu. Pas mus serveryje visi turi būstą. Negali įpirkti? Nuomokis. Tikras gyvenimas turi būti tikroviškas. Serverije rasite tris busto tipus: Barakai(bendrabučiai ir šeip senos statybos daugiabučiai), Nauji Daugiabučiai, Nuosavi namai.

b9f3ec7328cc4af63f444cd2e9a6b4f6237.png

Nepatinka, kad daugumoj serverių paspaudus "spawn" atsirandi tuščioje erdvėje ir nežinai kur eiti? Pas mus būtiniausius dalykus rasi vietoje;)

Tau nepatinka, kad visuose serveriuose tokie pat darbai, tokios pat taisyklės, tokios pačios sistemos? Pas mus darbų įvairovė labai plati. Siekiame padaryti kuo tikroviškesnį serverį, todėl darbo biržoje atsiranda vis naujų darbo vietų, tokiose šakose kaip javų auginimas ar baldų gamyba. Kažkas naujo? O taip pas mus viskas nauja wink.png

Mes kuriame tikrą pasaulio ekonomiką. Ar gali įsivaizduoti degalinę kurioje yra benzino, nors pasaulyje neišgaunama nafta? O gal žinai kaip pagaminti plytą neiškasant molio ar pasiūti rūbus be siūlų? Mes nežinome, todėl viską pradedame nuo resursų gavybos.

Resursų gavyba tau skamba neįdomiai? Mūsų mieste reikalingi ir gamybininkai. Tu gali dirbti fabrike, kur gaminsi prekes būtinas miesto gyventojams.

Fabrikai skamba neįdomiai? Nebėda pas mus yra ir kitų sferų! Prekybos, paslaugų ir net nekilnojamojo turto sektoriai taip pat ieško darbuotojų.

Nenori gaminti ar prekiauti? Gali dirbti valstybiniame sektoriuje, mums reikalingi: policininkai, kareiviai, ftb agentai, gaisrininkai, medikai ir net taxi vairuotojai.

Tu ne tas kuris dirba? Tokius kaip tu mes vadiname sėkmės džentelmenais. Na taip viruti, tau taip pat atsiras ką veikti, bet žinok, jei tave pagaus darant nusikaltimus sėsi į kaliūzę ir rizikuoji netekti visko ką turi. Bet jei tau seksis, galėsi įsigyti įrangą reikalingą automobilių vagystėms ir įsuktį versliuką su vogtomis mašinomis. Tik būk atsargus, pas mus federalai labai stebi tokius kaip tu wink.png

Kituose serveriuose žaisti greitai atsibosta, nes nebėra ko siekti? Na pas mus pasiekti visada bus ko, mes visada esame vienu žingsniu arčiau nei žaidėjai tad serverije net ir patys seniausi ir atkakliausi žaidėjai turės ko siekti, mes net planuojame daugiausiai pasiekusiems žmonėms suteikti galimybę uždirbti tikrus pinigus žaidžiant!

Šis žaidimo modelis yra ugdomasis ir suteikiantis ekonominių žinių. Reiks išmokti elgtis su pinigais norint praturtėti. Pas mus nėra 18000$ atlyginimo per minutę kaip kokiam nuvalkiotam sarg ar lmg, bet sukūręs gerą verslą ir protingai investuodamas galėsi uždirbti net ir tiek;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4167 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...