Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Realus Gyvenimas


Smige

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

aaNXj.jpg

Sveiki visi SA:MP žaidėjai, pristatau jums SA:MP projekta www.RG.us.lt

Veiksmas vyksta San Fierro mieste, serveryje yra daug skriptu, paminimo darbų, bei geru sistemų.

Serveryje jūs galėsite dirbti savo norima darbą, bei patirti tikru nuotikių. Serveryje pinigu nedalinsime turėsite dirbti patys.

Serveryje jūs gausite (Medicinos pažimėjima, Ginklu licenzija, šiek tiek xp patirties.

26064cea0951d45c1961b70465637379182.jpg

Serverio Informacija

Misc-Home-icon.png Namų Sistemą - Nusipirkus namą namo vidus bus išrenkamas automatiškai. Būnant name parašius /alus jūs galėsite gauti alaus buteli, parašius /pasigydyti jūs pasigydisit. Namo kainos prasideda nuo 400.000lt iki 3.000.000lt, namo kainos priklausys nuo namo didumo, kuo didesnis tuo brangesnis.

Icon_Respect.gifReputacijos Sistemą - Reputacija galima uždėti žaidėjui kuris tau padėjas komanda - /rep. Parašius /rep jums išmes lentele ir ten galėsite pasirinkti žaidėja, paspaude ant to žaidėjo kuris nusipelne +REP jam bus uždėta reputacija.

644684c61e5b8a6e65dcef941b3e5e22314.jpg Telefonu Sistemą - Nusipirke telefoną iš kiosko kuris galite rasti GPS, norėdami ji isijungti jus turite rašyti /isijungti, norėdami telefona išjungti rašykite /isjungti. Norėdami papildyti telefono sąskaita turėsite rašyti /sms tele2 pildyti (sąskaita). Paraše komanda /telefonas matysite daugiau komandų telefono.

ea614991904dfb699f1a4f587bbffdc7889.jpg Benzino Sistemą - Jūs turėdami savo arba darbine transporta, jam reikės pilti degalus, nes pasibaigus degalams mašina nebevažiuoja. Nuvaževe į degaline jūs galėsite užsipilti degalu, pastatysite mašina prie bakelio ir užlipsite ant jo. Norint baigti pilti degalus paspausite 'ENTER'.

Kaleimo Sistemą - Gavai daug įtarimo ir jūs sugavo Policininkas ir pasodino į kaleima. Norėdami ištrukti iš kaleimo jums reikės, kad jūsų draugas sumokėtu tam tikra pinigu suma direktoriui PD/SWAT/FBI, sumokėjus suma jūs būsite paleistas iš kaleimo. Norint nemokėti sumos jūs turėsite prasėdėti kaleime tam tikra laika.

Žvejybos Sistemą- Žvejybos turge jūs galėsite užsidirbti pinigu reikalingams daiktams. Jums reikės nusipirkti meškere,vala,masala, kad galėtum pradėti žvejyba. Norėdami išsitraukti meškere jums reikės rašyti /imeskere, išsitraukes meškere nuėja į prie žvejybos bortelio paraše /zvejoti jūs pradėsite žvejoti. Diždiausias laimikis yra Ryklys jo vertė 5.000lt. Žuvu kainoraštis prasideda nuo 200lt - 5.000lt. Norėdami padėti meškere rašykite /pmeskere.

Algu Sistemą - Dirbantis darbą, bei važinėdami jūs gaunate į minute kažkiek pinigu, jie kaupiasi Prezidentūroje. Norint atsiimti reike nuvažioti į prezidentūra, atvyke į prezidentūra jums išmes lentele kurioje galėsite įrašyti pinigu suma kokia norite atsiimti iš prezidentūros.

Verslu Sistemą - Susitaupe nemažai pinigu jūs galėsite nusipirkti Verslą. Nusipirke versla jūs gausite į minute kažkiek pinigu, o tai prieklausis nuo Verslo brangumo. Verslo pinigus galėsite atsiimti atvykes prie verslo pastato. Verslo kainos prasideda ir baigėsi 1.000.000lt - 4.000.000lt pinigu sumos.

GPS Sistemą - Nusipirke GPS iš kiosko, paraše /gps jūs galėsite sužinoti kur yra visos vietos. Parašius /gps jums išmes lentele, jums reikės pasirinkti vieta ir ja pažymės MINI žemėlapije raudonai.

Hotelio Sistemą - Hotelyje galėsite išsinamuoti kambary už maža kaina, hotelije galėsite pasislėpti nuo policijos, nusikalteliu. Kas 1valanda iš jūsų banko saskaitos bus nuskaičiuota pinigu.

Serveryje yra daugybe skriptu ir sistemų kurios žaidima paverčią panašų į realybę.

Serveris yra tobulinamas kiekviena dieną ir nestovi vietoje. Administracija draugiška ir visados padeda, jai tik paprašo.

Daugiau nieko nesakysiu, nes patys pamatysite serveryje. Tad lauksime jūsų mūsų projekte.

4ccqt.gif

Papildoma Informacija

Mūsų Svetainė: www.RG.us.lt

Serverio IP: 77.241.199.130:9999

Darbai Su Direktoriaus Pakvietimais

• Medikai - Tai darbas kuriame reike gelbėti žaidėju gyvybes, bei juos gydyti ir jiems padėti išgyventi.

• Policija - Tai teisėsaugos darbas kuris yra labai svarbus serveriui, jų darbas yra gaudyti nusikaltelius, tikrinti žaidėjus, bei juos prižiurėti.

• Aras - Tai S.P.E.C Teisėsaugos komanda kurį prižiuri gaujas, jas gaudo, tikrina siuntas, šturmuoja bazes, atgrobinėja bazes.

• Samdomi Žudikai - Tai darbuotojai kurie žudo pagal užsakyma, ju tikslas nužudyti ta žmogu kuris yra užsakytas.

• Baikeriai - Tai darbas kuris yra važinėti su baikerių, daryti grobimus, bei būti nusikalteliu grupuote.

• Skelbėjai - Tai darbas kuriame reike skelbti žines, pagal žaidėju užsakymus.

• Radistai - Tai darbas kuriame reike vesti laidas, daryti projektus, komantuoti įvykius, bei apklausinėti žmones.

• Taxi - Tai darbas kuriame reike vežti žaidėjus pagal jų nurodytas vietas. ju darbs yra svarbus.

• Mechanikai - Tai darbas kuriame reike remontuoti mašinas, nutempti mašinas kurios yra nevietoj, pildyti degalus žaidėjams.

• Motomanai - Tai darbas kuriame reike važinėti su motociklu, bei ji gerbti.

• Extremalai - Tai darbas kuriame reike važinėti su greita mašina ir rizikuoti gyvybe.

• Armija - Tai teisėsaugininkai kurie gaudo nusikaltelius kurie yra stipriai apsiginklave.

• Apsauga - Tai darbas kuriame reike apsaugoti žaidėjus pagal užsakyma, bei ginti miesta nuo nusikaltėlių.

• Tuninguotojai - Tai darbas kuriame reike tuninguoti mašinas, parengti jas dragui/driftui.

• Dyleriai - Tai darbas kuriame reike prekiauti ginklais,narkotikais. Jų veikla yra grobti pastatus, bei daryti nusikaltstamuma.

• Furistai - Tai nusikaltelių grupuote kurį veža benzina,drabužius,maista. Iš kitos puses jie yra nusikaltėliai kurie grobinėja pastatus.

Gaujos su Direktoriaus pakvietimais

• Rusu Mafija - Tai rusu grupuote kurį daro nusikalstamuma, grobimus, nelegalių prekiu vežima, bei kovoja dėl savo garbės.

• Da Nang Boys - Tai gaujos grupuote kurį negaili nieko, jinai gazdina visus, bei daro stiprius grobimus,reidus, bei kovoja su teisėsauga.

• Corleone - Tai grupuote kurį yra pasižimėjus kovingumu. Jos veiklą yra grobti pastatus, daryti reidus, bei kovoja su teisėsauga.

• Sanchez - Tai gauja kurį negaili nieko, jinai kovoja dėl savo vardo, bei daro grobimus,reidus, bei kovoja su teisėsauga.

• Tulpiniai - Tai tulpiniu mafija kurį nuvarinėja mašinas, daro grobimus,reidus, bei kovoja su teisėsauga.

Su pagarba RG Administracija.

Redaguota , nario Smige
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...