Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Pristatau FRAMP.LT


Justas_Kba

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4169 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1_framp.png

Laikas kai reikia persikraustyti yra skaudus,bet tik ne į šį nuotykių pilną miestelį, policija gaudanti nusikaltėlius net nenutuokia kad visi bus persikraustę čionai, čia galima pradėti naują gyvenimą gauti naują šansą.

*Framp Darbai su direktoriaus pakvietimu

Policija - šis darbas yra krupštus ir sunkus, žmonėm keikvieną dieną reikia policininko pagalbos todėl šie žmonės čia ir yra, kad padėtų Jums ir gintų žmones. Tai viena iš teisėsaugos rūšių kurios pasižymi kruopsčiu darbu ir apgalvotais veiksmais.

SWAT burys - Tai antroji teisėsaugos sritis ji yra pasitelkiama tik į rimtus atvėjus kuriais reikia šio spec. būrio pagalbos ir apgalvotų veiksmų. Šiame darbe bus sunkiau dirbti nei policijoje, kodėl ? jame reikės apgalvoti kiekvieną žingsnį taip pat čia bus kodiniai pavadinimai tad jei mėgstate bendradarbiauti šis darbas Jums.

Taxi Firma - Kaip gi serveris apsieitų be šių vyrų, dirbančiu visą parą ir vežantis žmones į darbą ir kitas vietas. Taxi darbas yra labai svarbus kaip ir daugumoje serverių tiesiog žmonės to nesupranta iki tol kol jiems reikia taxi paslaugų.

"Groove Street" Gauja - Ar esi girdėjąs apie šią gaują ? Esu tikras, kad ji negailestinga ir nedaro klaidų, veikia apgalvotai ir sumaniai todėl saugokites šios gaujos kaip saugaisi "The Ballas" nes tai yra dvi kariaujančios gaujos tarpurasvy.

"The Ballas" Gauja - Tai viena iš geriausių gaujų serveryje jinai pasižymi unikaliais sugebėjimais ir grobimais čia priimami tik stipriausi žmonės kad nepadarytų klaidų ir jų neišduotų.

Medikai - Tai yra viena ypatinga S.O.S komanda kuri reguoja į iškvietimus labai greitai ir visiems stengiasi padėti, jeigu Jums kas nors nutiks jie visados patruliuos mieste ir saugos žmonių gyvybes.

Mechanikas - Taigi mechanikai tai nepaprasti darbininkai galintys sutaisyti net seniausias mašinas ir jų ,,ligas". Manau jie tai pat padeda serverio žmonėms veždami pigiau kurą ir taisantys pigiau mašinas nei įprastai todėl kviesk juos visad kai iškils problemų su transportu.

Dyleriai - Dyleriai ? tai labai pavojingas darbas šie žmonės prekiauja nelegaliomis prekėmis tokiais kaip narkotikai ir ginklais, su jais geriau neprasidėti nes tikrai nudegsi jie labai smulkus nusikaltėliai, nes jų dažnai nesučiumpa jie veikia naktį, greitai ir efektyviai. Jų neišsikviesi taip paprastai todėl dairykis pats.

FTB - Federalinis tyrumų biuras, tai darbas užkietejusiems teisėsaugininkams, šiame darbe nėra laiko nuobodžiauti, jame visada vyksta įvairi veikla pradedant nuo narkotikų reidų baigiant federaliniais tyrimais. Esi užkietėjęs teisėsaugininkas mėgstantis veiksmą ir jaudulingą darbą ? Tuomet FTB kaip tik tau !

8be624925ce45d8a499e1dbfdaa2d702866.png

Naujokams

Taigi pradėjote žaisti mūsų serveryje ? Bet nenorite visko pradėti nuo nulio, ar tiesiog jaučiates pavargęs ? nebėda mūsų serveris priima ir Emigrantus tiesiog reikia užpildyti anketą ir šiek tiek palaukti, kol mes Jus emigruosime, tada atgausite didžiają dalį savo patirties taškų. Dairykis forume temos "Emigracija" ir pildyk anketą !

Serverio savininkai ir aprašymo autoriai

Ignas_Style

Vilius_Rectal

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4169 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...