Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.RG.us.lt


Smige

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4162 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

aaNXj.jpg

Sveiki visi SA:MP žaidėjai, pristatau jums SAMP projekta www.RG.us.lt

Serveris kolkas yra užrakintas iki gruodžio 15 dienos. Serveryje bus daug veiksmo

bei linksmybių, tad prisidėk prie mūsų ir lauk serverio atidarymo!

Registracija - Užsiraše savo Vardas_Pavardė, jungdamiesi į serveri jums reikės įvesti savo norima slaptažodi, bei ji pakartoti 2kartus, pakartoje slaptažodi jūs atsirasite prie San Fierro Geležinkelio stoties, nuo tos vietos prasidės jūsų žaidimas.

Emigracija - Norintiems žaidėjams pradėti žaidima ne nuo nulio gali užpildyti Emigracijos anketa, kurioje turėsite užpildyti visus duotus punktus, jums atiteks 50% jūsų turimu pinigu.

Emigracijos Anketa:

Serverio IP
77.241.199 Kolkas Užrakintas

Serverio Svetainė: www.RG.us.lt

4ccqt.gif

Serverio Informacija

Žvejybos turgus - Žvejybos turge galėsite užsidirbti pinigu ant reikemu priemoniu. Žvejybos turge jūs turėsite nusipirkti meškere, sliekų, bei žvejybos pasą. Žvejybos turge pagavus žuvi gausite nuo 200lt - 1000lt, stambiausias laimikis yra banginis. Norint išsitraukti meškere jums reikės rašyti /imeskere, norinčiam žvejoti jums reikes nuiti prie borteliu ir rašyti /izvejoti.

Hotelis - Hotelyje galėsite išsinamuoti kambari, bei pasirinkti nuomos laika. Hotelyje galėsite pasislėpti nuo banditu,policininku, bei nuo Gamtos stichiju. Neturintiems pinigu nusipirkti žaidėjam namą, galėsite išsinamuoti kambari.

Telefonu sistema - Telefonus galėsite nusipirkti kioske, kurie yra išmėtiti po visa San Fierro Miesta. norėdami išsiusti privačia žaidėjui žinute jums reikės rašyti - /sms Vardas_Pavardė (Tekstas), Norėdami paskambinti žaidėjui jums reikės rašyti - /skamb Vardas_Pavardė. Jums pasibaigus saskaitai, ja galėsite pasipildyti paraše - /sms tele2 pildyti (papildymo skaičius).[

Benzinas - Benzina rodys jūsų nuosavas transportas, jam pasibaigus jūs galėsite išsikviesti mechanikus, kad jo atvežtu arba laiku jo užsipilti degalinėja - Degaline1,Degaline2,Degaline3. Pasibaigus benzinui jūs negalėsite pavažiuoti.

Kaleimas - Padarius nusikaltamuma jūs būsite vežamas į teisma, jis nulems ar jūs sėsite į kaleima ar būsite paleistas į laisve. Atsidūrus kaleime jūs galės išsipirkti jūsų draugas arba pažistamas sumokėjas tam tikra suma Teisėsaugos direktoriui.

Namu sistema - Susitaupe pinigu ir nusipirkes nama, namo vidus bus išrinktas burtu keliu, jis gali būti Best1 , best2, best 3, normalus, netvarkingas. Namu kainos prikalsis nuo namo didumo, namo kainos: 300.000lt - 4.000.000lt.

Verslu sistema - Versla galėsite nusipirkti už nemaža pinigu suma, - 1.000.000lt - 2.000.000lt, ką verslas daro?: Verslas jums kas keles minutes kaups pinigus kuriuos galėsite atsiimti prie savo verslo.

Algu sistena - Dirbantis darbą, bei važinėdamas darbo transportu už kuri gauni pingus, juos galėsite atsiimti prezidentūroje vakare nuo 19:00 - 21:00. Atvykus į prezidentūra norint atsiimti alga jūs išmes lentele kurioje turėsite įrašyti kiek norite atsiimti pinigu.

GPS Sistema - Nusipirke žaidėjai GPS iš kiosko, kurie yra išmėtiti po visa miesta parašius /GPS išmes lentele kurioje bus surašytos visos vietos.,ant jū paspaudus parodys MINI žemėlapije raudonai kuria vieta pasirinkote.

mustQ.jpg

Darbai, su direktoriaus pakvietimais, jiems XP nereike, reike prašyti direktoriaus pakvietimo.

Medikai - Tai darbas kuriame reike pagydyti žaidėjus, gelbėti žaidėju gyvybe.

Mechanikai - Tai darbas kuriame reike taisyti mašinas, užpilti degalu, bei nutempinėti mašinas kurios yra nestovėjimo aikštelėje.

Taxi - Tai darbas kuriame reike vežioti žaidėjus kur jie paprašo.

Samdomi Žudikai - Tai nusikaltėliu gruopuote kuri vykto užsakymus, žudydami žmones.

Furistai - Tai furu vairuotojai kurie veža benzina,drabužius,ginklus. Iš kitos puses jie kaip blogiuku grupuotė, pasižimėja grobimais.

Dyleriai - Tai serverio blogiuku grupuote kurį prekiauja ginklais,narkotikais,žole. Jū kita veikla yra grobti pastatus.

Baikeriai - Tai tie žaidėjai kurie važinėja su motociklais, bei daro nusikalstamuma serveryje.

Radistai - Tai darbas kuriame jie veda laidas, pranešinėja naujienas.

Skelbėjai - Tai darbas kuriame reike skelbti žaidėju skelbimus.

Tuninguotojai - Tai darbas kuriame reike tuninguoti žaidėju mašinas, pagal užsakyma.

Extremalai - Tai darbas kuriame extremalai važinėja su mašina ir daro triukus, bei rizikingus dalykus.

Motomanai - Tai motociklu megėjai kurie daro įvarius triukus su motociklu.

Aras - Tai SPEC būrys kuris padeda mieste naikinti nusikalstamuma. Jie daro atgrobimus,šturmus, bei jū kita visa informacija yra islaptinta.

Policija - Tai miestelio teisėsaugininkai kurie mažina mieste nusikalstamuma, bei prižiuri kelius, tikrina furas, bei kitus transportus.

Apsauga - Tai viena iš teisėsaugos sričiu kuri irgi mažina nusikalstamuma, bei saugo žaidėjus,eventus,keliones,pastatus nuo piktnaudžiaujančių žaidėju.

Armija - Tai kareivei kurie sauga miesta nuo stipriu nusikaltėliu, kurie yra stipriai apsiginklavę.

Gaujos su direktoriaus pakvietimais. XP nereikalingas tiesiok reike tik pakvietimu

Rusu Mafija - Tai blogiuku grupuote kurį daro nusikaltimus,bei DM,NON-RP, Grobimus, apiplešimus.

Sanchez Gauja - Tai gauja kurį nekenčia policijus, bei teisėsaugos. Daranti nusikaltimus,DM,Non-RP, Grobimus,Apiplešimus,Reidus.

Corleone Gauja - Tai gauja kurį kariauja su kitom kurporacijom, niekina teisėsauga, bei daro DM,Non - RP, Grobimus, nusikaltimus.

Grove Street - Tai gauja pasižymėjusi žalia spalva, kurį nemėgsta teisėsaugos, daranti nusikaltimus,reidus,DM,non-rp,grobimus.

Da Nang Boys - Tai stipri gauja nemėgstanti teisėsaugos, daranti nusikaltimus,DM,grobimus,apiplešimus,reidus, bei kariaujanti su kitom gaujom dėl gero vardo.

Na daugiau Informacijos pamatysite mūsų svetainėja, bei pačiame serveryje, kuris atsidarys gruodžio 15diena.

Lauksime jūsū, mūsų svetainėjė www.RG.us.lt
Redaguota , nario Smige
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4162 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...