Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RNG.LT rytoi jau serverio startas.


...RNG.LT...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4162 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

d620a77d767d875cc9815ed78d16787922.png

Serverio žemėlapio suplanavimas

Los - Santos miesto centras. ( Policija, Ginklų parduotuvė, Vyriausybė, Ligoninė, Skate-Park'as).

Pirmasis gaujos kvartalas. ( Didelis pirmosios gaujos kvartalas, kurio pagr. vieta yra CJ pagr. namas, ir didelė apylanka apie jį. Į tai įeina ir Binco, ir GYM, ir pnš).

Antrasis gaujos kvartalas. ( Kitas kvartalas yra šiek tiek aukščiau žiūrint žemėlapyje negu pirmasis gaujos rajonas).

Pirmasis mafijos rajonas. (Šis rajonas randasi prie didelių namų, ir kelio kuriuo važiuojant nuvažiuosite į Dillmory miestelį. )

Turtingųjų žmonių rajonas - (Visi namai ir verslai gerokai bus brangesni, turtingųjų rajone. Žinoma, bus ir pigesnių namų ir pnš. Jis randasi prie jūros tos ilgos pakrantės, kur upelis, namai, netoli traukinių stotis).

Paprastų žmonių rajonas - (Šis rajonas bus prie Vairavimo mokyklos, picerijos, kaimynas bus su pirmuoju gaujos kvartalu, prie geležinkelio stoties).

Pramonės kvartalas - ( Šis rajonas bus prie oro uosto, kur yra daug gamyklų įvairių ir panašiai.).

Užmiestinis rajonas - (Šis rajonas bus už tilto, išvažiuojant iš LS, į SanFierro pusę. Ten bus pigesni degalai, ferma, ir panašūs dalykai, veiksmo tikrai bus. Galima bus nusipirkti net pigesnį panaudotą automobilį, susirasti "Chalturkių" ir pnš.).

Na čia žinoma, nei žemėlapyje, nei kur nebus pažymėtų jokių ribų, tačiau apytiksliai galima bus suprasti, kur keičiasi rajonai. Tai matysite pagal "MAPP darbus", kainas ir pnš.

Jai nesunku paspauskit čia--> http://vvp.rng.lt/pa...ardas=Dzon_Flip

  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4162 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...