Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LAS-VEGAS.LT BETA!


Lucho

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4169 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi kaip matote, pavadinime yra žodis BETA. Tai reiškia jog serveris yra kūrimo bei tobulinimo stadijoje, tačiau yra paleistas. Serveryje yra nuveikta jau labai daug, ir mes esame UNIKALŪS! Jokio vogto dalyko nėra, todėl kviečiame prisijungti prie mūsų ir laukti pilno serverio starto drauge visai neužilgo. Serverio darbai vis tobulėja, ir mes vis populiarėjame, ir prižadame, jog būsime Nr.1! Serveryje gausu gražių MAPP darbų, bei linksmų, bei draugiškų žaidėjų, todėl prisijunk ir atrask tai, ko dar nematęs! O dabar apie jį:

PILNAS SERVERIO STARTAS SU VISAIS ATNAUJINIMAIS BEI SISTEMOMIS - ŠIANDIEN! DAUGIAU INFO FORUME.

Prisijungimas, bei registracija:

Unikali mašinų sistema.

Turime net ir regitrą! Joje žaidėjai galės laikytis teises kartu su instruktoriais! Ir tik jie galės jiem įteikti vairavimo pažymėjimus

Kokių trans. priemonių teisių yra? Lėktuvai, lengvosios mašinos, motociklai, bei fūros.

Serveryje taip pat yra Unikali traukinių sistema! Joje gali nusipirkti traukinio bilietą, ir vykti į pasirinktą miestą pačiu traukiniu. (LS, LV, SF...)

Darbų sistemos:

Direktoriai patys nusistato, nuo kiek ims į darbą žaidėjus, tai reiškia, jie gali į darbą įstoti bet kada. Tai prideda serveriui unikalumo bei tikroviškumo.

Direktorių\Pavaduotojų sistemos:

Direktorius, parašęs /dirk, gaus lentelę su valdymo pultu, kurioje yra funkcijų, tokių kaip net "perkrauti darbo mašinas" ir daugybė kitų

Pavaduotojas parašęs /pavk gaus lentelę taip pat su daugybę funkcijų, tik truputį mažiau.[

Telefonų sistema!

Namų sistemos!

Ir daug kitų.

Serverio svetainė

WWW.LAS-VEGAS.LT

Diskusijos (Forumas) WWW.FORUM.LAS-VEGAS.LT

Serverio adresas (IP) 77.241.202.202:6666

Serverio savininkai Carlo ir sneroq

Aprašymą kūrė Scottie_Patton

Redaguota , nario Patton
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nieko gero, visos sistemos lengvos, taip pat mašinų sistema traukta iš Ance Zas modo, šį dalyka pastebėjau kaip būvot įjugia serverį. :)

Na visų pirma, net nežinai ar jos lengvos ar ne, neesi visų bandęs, todėl nesakyk, be to, viskas unikalu, ne taip kaip kitu, be to, mašinų sistema tiktais panaši, turi skirtumų, o ne traukta iš ance.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4169 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...