Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SF-Kaimeliai | Startas dar nenustatytas.


B3HAM0

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4176 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi pristatau naują projektą | SF-Kaimeliai | , tai bus naujas projektas kuris buvo editinamas,bet dauguma dalykų yra pakeista, tad tikrai nesimatys ,kad buvo editinta.

PGR. Informacija apie serverį :

Serverio savininkai : Aš ( Matas_Behamo) , Remėjas (Erko_White) bei weberis (Micro_River).

Projekto komanda : Matas_Behamo,Erko_White,Micro_River,bei dar yra ieškomas skripteris.

Projekto webas : http://sf-kaimeliai.us.lt(Laikinas, jei bus daug žmonių , padarysim su domenu :) )

Serverio starto data : Šią savaitę bus nustatyta, kolkas dar nėra nustatyta, bet tikriausiai bent jau šį mėnėsį startuosime.

Serverio IP : Neplatinu, apie IP bus paskelbta iki starto likus nedaug, bei dar bus pranešama ir svėtainėje apie IP .

Trumpai apie serverį :

Taigi atėjęs į serverį gausi 50'000 litų , bei 3'000 XP. Šie skaičiai yra geri,kad galėtum pradėti gyvenimą mūsu serveryje.

Beje prašyčiau ,kad nebūtu man nei į skype, nei projekto webe prašymų gauti ADMIN,VIP,direktorių be atrankų - TAIP NEBUS.

Serveryje norint gauti direktorių reikės pildyti atrankas , arba yra galimas dar variantas , kad bus laisvuoju stiliumi į skype rašoma.

Sistemos :

Taigi serveryje esančios sistemos gal ir jūsu begalo nepriblokš, bet administracija bus tikrai griežtai,bei puikiai renkama.

Namų sistema - Tai kitaip sakant kaimo sodybos sistema.Per ją galėsite jūs nusipirkti sau namą,jame galėsite papildyti/nuimti balansą pinigų esančius jūsu name, galėsite pasigydyti, parduoti , atiduoti namą kitam, bei kt.

FOTO namų komandų -

Verslų sistema - Per šią sistemą , jūs galėsite nusipirkti sau verslą ir tapti verslininku, žinoma norint įsigyti verslą teks pakloti pinigų, taigi nebus taip lengva gauti pinigų.Galėsite būtent per verslus užsidirbti sau pinigų.

Verslų sistemos komandos - 8a619a25a846fd55c01b414dc0e584fa141.JPG

Mašinų sistema - Per šią sistemą galėsite jūs valdyti savo mašiną.

FOTO su mašinos valdymo komandomis - d99fe461dd6c14c50065e49bbed36924524.JPG

Na dėja negaliu daugiau parašyti sistemų, kadangi nebeturiu daugiau laiko, taigi trumpai žodžiu yra sistemos - VM, puiki darbų sistema, bei dar daugiau. (Tai tik maža jų dalis.)

Vartai su SPACE, per šį dalykėlį nereiks atidarinėti vartų su tam tikromis komandomis, dabar galėsite tesiog priėję prie vartų ir paspaudę SPACE.

Su laiku įdėsiu daugiau aprašymo, kadangi neturėjau daug laiko,taigi kolkas tiek padariau apie sistemas.

Serverio INTRO : http://sf-kaimeliai....aimeliai-intro/

Apie serverio susikūrimą :

Taigi , prašysiu šokią tokią istoriją apie - kaip susikūrė šis projektas.Taigi projektą aš įkūriau, kadangi na norėčiau parodyti pavyzdį koks turi būti serveris.Kokia turi būti tikrai gera administracija.Taigi vėliau pradėjau burti komandą, bei pats po biški editinti GM.Su laiku suradau komandą.Kūrėme tikrai gan ilgai, bei sunkiai, buvo tikrai nemažai bėdų,bet jas visas išsprendėm.Dėja skripteris nusprendė pasitraukti iš projekto , tad aš likau tik su mapperiu.Teko vėl ieškoti pamainos senajam skripteriui.Niekaip nesisekė rasti pamainą,tad nusprendėm kažką toliau kurti, galiausiai jau ir pats mapperis pasitraukė, ir likau aš vienas su mūsų editintu GM.Net nežinojau ką daryti. Galvoje buvo minčių tesiog paplatinti GM, taip pat buvo parduoti,bet galiausiai radau geriausią būdą,tesiog surinkti naują komandą,taip ir padariau.Sėkmingai pasisekė surinkti naują ekipą.Mes jau daugumą pabaigėme editinti.Na ir dabar turime webą, pinigų, kurių tikrai neleidžiame vėjais , o naudojame tik rimtiems atvėjams. Taigi kaip matote štai aš čia ir reklamuoju jums savo projektą | SF-Kaimeliai |

Primenu ,kad serveris dar nestartavęs, bei svėtainėje vyksta atrankos į direktorius, bei bus vėliau ir į administratorius 1,2 lygius, bei į vipus.

Taip pat dar yra ieškomas reklameris bei photoshoperis, norintys rašykite į skype : efalaz

Taigi atsiprašau už nelabai didelį aprašymą (bent jau man ) bei ačiū už dėmėsį :)

Redaguota , nario B3HAM0
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4176 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...