Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4869 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Siūlau, jums užsidėti akinius ir trinti temas reklamerių, nes kur skaitau kokia tema ten reklama, tai biški dirbėkit, o ne šūda malkit kam davė jum tą moderatoriaus statusą ą?

Sneroq prižiūri veiksmo žaidimus - aš nuotykių. Naujų temų nuotykių žaidimuose vos ne kas minutę atsiranda, nesuspėju viso forume checkinti. Like Moderatoriai(Deividas:,Overwing) retokai prisijungia, todėl mums yra sunku visą forumą checkinti. Reikia Dominus'ui skūstis dėl Moderatorių, kad jų daugiau primtų arbai išmestų neaktyvius. Tikrai atsiprašome, stengsimės pravalyti forumą.

Tai kad ir taspats Dominus čia jau retai beapsilanko, o šiaip į moderatorius aš pretenduočiau...

Tikrai? Bandysi kažkuo tapti šitame forume? Tai imkis kažko , nes tavęs bandant kažką daryti dar nemačiau, nesupyk, bet taip atrodo, buvau nuleidęs ir beviltiškas padėti šitame forume, bet keli žmonės nekalbant šia tema apie supergames išvis apie kitką, įkvėpė mane daryti daug ką, taigi aš grįžau ir darysiu kažką. Buvau padaręs tikrai didelį žingsnį ir buvau blokuotas, stipriai susipykęs iki ale teismų grasinimų , bet dabar to nebevirsiu, bet tai daug ką pakeitė, bet laikinai :) Taigi laikas vėl kažko griebtis.

• Parašė po 2 savaičių...

Tikrai? Bandysi kažkuo tapti šitame forume? Tai imkis kažko , nes tavęs bandant kažką daryti dar nemačiau, nesupyk, bet taip atrodo, buvau nuleidęs ir beviltiškas padėti šitame forume, bet keli žmonės nekalbant šia tema apie supergames išvis apie kitką, įkvėpė mane daryti daug ką, taigi aš grįžau ir darysiu kažką. Buvau padaręs tikrai didelį žingsnį ir buvau blokuotas, stipriai susipykęs iki ale teismų grasinimų , bet dabar to nebevirsiu, bet tai daug ką pakeitė, bet laikinai :) Taigi laikas vėl kažko griebtis.

Koks tu didvyris! Net asara skruostu nusileido.

Šventės baigtos..

Taip išeiną ir mane :\ Nes man 11 metų ,bet esu toks nrml :D Palyginus su bendraamžiais..

Ne visi kaip tavo amžiaus elgiasi kai durneliai.. Čia reikia šiek tiek mandagumo.. Kai aš 15 metų ir visai normaliai viskas, o kiti ~16 metų vaikai tai kokias nesąmones daro... Reikia žiūrėti ne į amžių o į asmenybę, ir bendravimą :)

E-Travi.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4869 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...