Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4535 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Supranti , jis ne vaikas ir jam dėmesio nereikia ,o tau va jau reikia pasirodyt koks tu kietas kaip gerai mapini , kad visi gerai įvertintu , o kas blogai įvertina lopais apvadini ir tau poxui.

Nereik man niekur pasirodyti, tiesiog juokinga darosi, kai žmogus niekur nieko nerodąs ir man pradeda aiškinti, kad aš matai mappint nemoku, nors jis pats nk nesugeba. Kas blogai įvertina tik džiaugiuosi, tačiau jeigu įvertinimas, kai pateiki mapp darbą yra " tu *Myliu SuperGames.lt*, nemoki mappinti ir pan." susidaro nuomonė, kad jis ne darbą vertina, o mane :) Pox man visi jūs esat, visi...

Nereik man niekur pasirodyti, tiesiog juokinga darosi, kai žmogus niekur nieko nerodąs ir man pradeda aiškinti, kad aš matai mappint nemoku, nors jis pats nk nesugeba. Kas blogai įvertina tik džiaugiuosi, tačiau jeigu įvertinimas, kai pateiki mapp darbą yra " tu *Myliu SuperGames.lt*, nemoki mappinti ir pan." susidaro nuomonė, kad jis ne darbą vertina, o mane :) Pox man visi jūs esat, visi...

Tai gerai kaip tu sakiai kaip jie tave vertina " tu *Myliu SuperGames.lt*, nemoki mappinti ir pan." Bet , kad tu juos taippat komentuoji - "KAIP TU APIE JUOS TAIP JIE APIE TAVE" ir jeigu tu forume tesiog pamatytum koki blogą kuris nemoka mapint gerai parašytum 10/* Parašytum tu jo klaidas tai nieks ant tavęs taip nesakytu ir būtu ramu.

Tai gerai kaip tu sakiai kaip jie tave vertina " tu *Myliu SuperGames.lt*, nemoki mappinti ir pan." Bet , kad tu juos taippat komentuoji - "KAIP TU APIE JUOS TAIP JIE APIE TAVE" ir jeigu tu forume tesiog pamatytum koki blogą kuris nemoka mapint gerai parašytum 10/* Parašytum tu jo klaidas tai nieks ant tavęs taip nesakytu ir būtu ramu.

aš pasakau, kas mano nuomone nepatinka, o jie pradeda kabinėtis. Tuomet ir prasideda viskas :)

Minato F+ Aš tau galiu viena dalyka pasakyti, esi erelis toks už ekrano ir vertini ir keli save į aukštumas bet tau to neįšeina. Aš nesuprantu koks tolkas man viešinti savo darytus darbus? Atsimink čia lietuvėlė, jokių pagirymų iš kitų nesulauksi, vien kritika ir visa kita. Bei man nesvarbu kaip aš mapinu ar tu ir su kuom, paprasčiausiai galima padaryti MTA darbų laimėtoją ar kažką panašaus, nežinau kaip čia ir pasakius. Paprasčiausiai padarome dvykova, o žaidėjai vertins kurio gražesni ir geresni, jeigu tu toks rimtai geras maperis tai turėtum reiškias prieš mane laimėti. :D

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Minato F+ Beto tu tikrai manęs nepažįsti, pats atėjas iš kažkur ir nežinai ant ko čia savo žodžius mėtai, pirma išsagrinėk tuos žmonės kuriuos tu nepažįsti, o tada juos vertink kaip tik nori. Esi matosi kažkoks daužtas žmogelis kuris ateina į šį portal'ą tik psihuoti. Pamatęs tavo žinutės visados būna : "man poxui " ar dar kaip nors panašiai. Jeigu tave kieme atsiprašant duhina tai prašyčiau forume apsiramink, nes čia tikrai yra daugybe žmonių už tave gudresnių.

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Minato F+ Aš tau galiu viena dalyka pasakyti, esi erelis toks už ekrano ir vertini ir keli save į aukštumas bet tau to neįšeina. Aš nesuprantu koks tolkas man viešinti savo darytus darbus? Atsimink čia lietuvėlė, jokių pagirymų iš kitų nesulauksi, vien kritika ir visa kita. Bei man nesvarbu kaip aš mapinu ar tu ir su kuom, paprasčiausiai galima padaryti MTA darbų laimėtoją ar kažką panašaus, nežinau kaip čia ir pasakius. Paprasčiausiai padarome dvykova, o žaidėjai vertins kurio gražesni ir geresni, jeigu tu toks rimtai geras maperis tai turėtum reiškias prieš mane laimėti. :D

Nėra laimėtojų mapp kovose ir turbūt niekad nebus. Nėra tokio dalyko, kaip geriausias mapperis ar blogiausias. Vertinam tik darbus, o ne patį mapperį. Na, nebent sukelsim visus mano (apie 50) ir visus tavo (gal 10 bus) ir palyginsim, tačiau kažin ar išrinks, kuris geresnis. Na, o antra, tai manau, kad neesu erelis tikrai, nes aš tiesiog išsakau savo nuomonę ir kritiką ->> pradeda kabinėtis ->> užgęsta arba pasiduoda, arba pralaimiu aš. :) Čia yra virtuali erdvė, ko tu taip stengiesi man kažką įrodyti? :) Taip, man *Myliu SuperGames.lt*, visi iš čia kurie jūs esate, man *Myliu SuperGames.lt*. Neesu dūxas savo kieme, neesu ir erelis. Turiu draugų, nepergyvenk :) Rūpinkis savo reikalais, o ne kaip aš kieme elgiuos :D dabar išvis žiema, kol dar neprisnigo normaliai, hujne yra eit į tą kiemą...

Minato F+ Beto tu tikrai manęs nepažįsti, pats atėjas iš kažkur ir nežinai ant ko čia savo žodžius mėtai, pirma išsagrinėk tuos žmonės kuriuos tu nepažįsti, o tada juos vertink kaip tik nori. Esi matosi kažkoks daužtas žmogelis kuris ateina į šį portal'ą tik psihuoti. Pamatęs tavo žinutės visados būna : "man poxui " ar dar kaip nors panašiai. Jeigu tave kieme atsiprašant duhina tai prašyčiau forume apsiramink, nes čia tikrai yra daugybe žmonių už tave gudresnių.

Tu taip pat nežinai manęs, kaip ir aš tavęs :) Tačiau virtualioj erdvėj, mes visi pažįstami. siunčiu tave *Myliu SuperGames.lt*. Ką tu man? NIEKO.

pirma išsagrinėk tuos žmonės kuriuos tu nepažįsti, o tada juos vertink kaip tik nori. Esi matosi kažkoks daužtas žmogelis kuris ateina į šį portal'ą tik psihuoti

Tai, tu man siūlai, susipažinti su kiekvienu žmogumi asmeniškai ir tada vertinti jų darbus? :funny::mucha: ooO :woot::shok: tu greičiau daužtas, ne aš :) Na, jei psihavimas pagal tave yra darbo įvertinimas ir pasakius, koks tas darbas yra mano nuomone- tada žmogau, rekomenduoju apsilankyti pas daktarus... :|

Tautvis tikrai geriau mappina galiu pasakyt.

O tavo Minato +F ''YRA THE BEST''

Taip tikrai nėra darbai šlykštus ant kitu varai ir panašiai.

Tiesiog matosi kad už ekrano esi labai kietas bet realybėje nemanau ar toksai būtum :)

Ačiū, kad pagiri mano darbus.Na, įdomūs žmonės esate, tačiau jeigu tiesos pasakymas ir darbo vertinimas yra varimas- neturiu apie ką daugiau su jumis šnekėti :)

(redaguota)

Ne, visi mappai nėra tokie patys. Visi kuria vis naujus ir naujus. Manyk tu ką nori, man tjp *Myliu SuperGames.lt*, tik juokinga darosi, kai pasako, kad geresnis, tačiau savo svajonėse skraidantis esi, nes nesugebi jų parodyti. apgailėtina.

Tave gal rudas šuo per apatine dalį padarė? Tu *Myliu SuperGames.lt* toks axujienas maperis vaidini - nors nieko gero iš tavo tų darbų.

Redaguota , nario Chrion

League Of Legends : HollyLT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4535 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...