Peršokti į turinį

FortCarson.lt Gyvenimas miestelyje


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

e1eda69177a5676c58c2f8369adda8fc625.png

Serverio modifikacija: serverio širdelė paimta iš RPG serverio, bet daugybė sistemų yra kuriama mūsų pačiu. Visas veiksmas vyksta Fort Carson kaimelyje, kodėl būtent šitas kaimelis? O gi todėl kad jis yra didžiausias miestelis San Andreas valstijoje. Serveris turėtu jus sužavėti neblogais map darbais. Serveris bus kuriamas 50 prisijungusiems žaidėjams, bet jeigu šitas skaičius bus peržengtas bus prijungti kiti kaimeliai tik jūsų patogumui. Serveris stovės galingame VPS kad kiltu mažiau trukdžiu žaidėjams, taipogi serveris bus pilnai optimizuotas kad užtikrinti komfortų žaidimą jums.

Projekto savininkai: FortCarson.lt projektas turi du savininkus, vienas iš jų Norbertas (aš), dirbu prie tinklapio, VVP, grafikos darbu. Kitas Edvinas mūsų serverio scripteris ir mapperis. Iš projekto nesitikim pelno, nes norime parodyti jums gerą serverio kokybę kad ne tik GRP serveriai gali pasiekti didelio žmoniu kiekio. I projektą investuojam ne maža pinigu suma, VPS'ui, domenui, reklamoms.

Serverio sistemos: serveris nebus perkrautas nereikalingu sistemų, viskas stengiamasi daryti kad butu kuo mažesne apkrova, automobiliu ir namu sistemos kurtos mūsų pačiu bet jos padarytos taip kad nenaudotu daug serverio resursų. Paprasta XP sistema kaip ir visur, bet serverio ekonomika bus sureguliuota kad namus, biznius galima bus pirkti ne po keliu dienų žaidimu serveryje bet po keliu savaičių arba mėnesiu.

Žaidimo tikslas: šiame SAMP serveryje būs atvaizduojamas realus gyvenimas, kuriame būs daug nusikalstamos veiklos, dažni mafijos ir gaujų karai dėl teritorijų. Kiekvienas žaidėjas turės teisę nevaržomai pasirinkti savo žaidėjo rolę. Teisėsaugai bus daug darbo kadangi nusikalstamoji veikla bus išsiplėtusi po FortCarson miesteli. Armijos tikslas bus vežti šaudmenys Policijos Departamentui kad jie galėtu imti ginklus iš sandėlio. Jeigu nebus armijos darbuotoju nebus Policijai ginklų, o jeigu nebus ginklų nebus kaip kovoti su nusikalstamąją veikla, tada miestelyje bus karai, žmoniu pagrobimai. Serveryje kiekvienas darbas turės savo tikslą, tai ir turėtu pritraukti žaidėjus.

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4163 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...