Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[Lsgame.lt] Los Santos gyvenimas.


Justas56

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4152 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

3fc2702c646cbe09a2ac91c32762ebcc366.gif

serveris bendravimui ir gero laiko praleidimui !

  • Sveiki SuperGames.LT lankytojai, nariai! Šiandien padarysiu tai, ko dar neteko niekada daryti. Pristatau naująjį serverį, dar kol kas besikuriantį serverį. Pats serveris vyks Los - Santos mieste. Kodėl būtent mūsų serveris ? Todėl, nes norime sugrąžinti Jus į senus gerus laikus, kai pinigai dar turėjo vertę, kai miestas buvo didžiulis ir platus, kai žmonės tiesiog džiaugdavosi galimybe žaisti serveryje ir leisti laiką jame su draugais. Serverio ekonomika planuojama tikrai griežta. Iki jūsų norimos mašinos jūs tikrai turėsite paplušėti. Na aišku, viską ką aiškinau galima išsakyti dviem žodžiais NE GRP. Aišku, turbūt sunku surasti serverį, kuriame nebūtų GRP elementų, bet tai ir yra iš dalies mano pats pats pagrindinis tikslas.

  • Na o dabar apie pačias serverio sistemas truputį. Aišku, serveris padarytas tik maždaug dar 70 %, bet pačios pagrindinės sistemos jau yra užbaigtos. Mašinų sistema - mašinas ir motociklus Jūs pirksite skirtinguose salonuose. ( taip pat bus galimybė turėti ir lėktuvus, sraigtasparnius, laivus ). Dažniausias klausimas : kiek mašinų bus galima turėti serveryje ? Daugelis serverių jau gali pasigirti net 2 mašinomis! Na ką, LSGAMES.LT žaidėjai galės turėti mašinų tiek, kiek širdis geidžia. Mašinoms limito nėra. Taip pat pabrėžiu, kad nereikės naudoti /uzrakinti1 ir pnš, naudositės /uzrakinti komanda visoms mašinoms. Taipogi jų būklę, registracijos numerius ir kitą informaciją galėsite matyti specialiame lange iškvietus tam tikrą komandą. Degalai - jų bus net 4 rūšys. Ši sistema jau matyta, bet visgi paįvairina žaidimą. 95, 98, dyzelis ir dujos. Dujas įdėti galės mechanikai, žinoma, už tam tikrą sumelę. Mechanikai beprasmiškas darbas ? Mūsų serveryje taip nebus! Dažniausiai matoma tai, kad žaidėjui atsijungus pradingsta ir jo paties mašina.. LSGAME.LT žaidėjų mašinos nedings žaidėjui atsijungus. Taip žaidėjai bus priversti mašinas statyti tam tikrose vietose, nepalikinėti atrakintų ir nepalikti užvesto variklio. Na štai tiek apie mašinas. Namai, verslai - tai sistemos be kurių žaidimas Los - Santos mieste neįsivaizduojamas. Ogi kiek vilų, kiek gražiausių namų! Žaisk ir pretenduok į juos pirmas! Darbai - pagrinde tai žinomi visiems. Policijos Departamentas, taksi ir t.t. stengsimės juos visus padaryti kuo įdomesnius, taipogi, kad kiekvienas darbuotojas jaustu spaudimą ir stengtųsi tobulėti, direktoriai galės darbuotojams kelti rangus, nuo ko priklausys alga. Iš karto pasakau - tūkstančiais neuždirbsite.

  • Kol kas tiek ir to aprašymo.. Visi laukiami mūsų forume, kuriame galite susipažinti, diskutuoti ir bendrauti. Taipogi artimiausiu metu jau atidarysime atrankas į direktoriaus postus ir taip pat moderatorius ir į kelis administratorius. Kodėl kelis ? Jų nepardavinėsim. Juos reikės užsidirbti. ( tiksliau nepardavinėsime dėl žaidėjų gerovės, nenorime tokių nesamonių kaip BAN'ai už nieką ir panašiai ), todėl rinksime tik kelis, labiausiai patikimus ir atsidavusius. BETA startas dar nenumatytas, bet kaip jau minėjau, serverio modifikacijos darbai juda sparčiai, tad manau laukti ilgai nereiks. Susitiksime forume!

Redaguota , nario Justas_Neot!
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4152 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...