Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kas galit padėkit, aš pajungiu zm serverį, ir ateinam su draugu žaisti..ijunge zm_toxic_house2..

Pradedam žaisti, ir nk neatsispindi, nei mes adminai, nei pluginai veike, apskritai nieks neveike..net zombis nepasidaro..paprastas žaidimas..

kas gali padėkit

+rep

cfbe98a734a6203d0306491f6282a710412.png

Kas yra šviesos greitis? Tai greitis, kai spėji iš šaldytuvo alaus butelį išsitraukt greičiau, nei užsidega lemputė.

f1016e574675cd80415673b8daa67c97492.gif

Kazkuris yra pluginas bugintas, man taip buvo su hns. Reik visus pertikrint pluginus ir kuri ijungi ir nebeveikia reiskias tas. Man buvo pats hns varikliukas pabandyk isjungta zm varikliuka neiznau kaip jis ten vadinas, bet jis pluginas ten bus zm_****.amxx

Arba dar vienas sansas nera plugins.ini failo metamod folderyje, arba amxmodx arba metamod neirasytas ten.

61a382ed55f9d07ecd3d6236bd4c53fd744.gif

http://mu.fgs.lt/ Head Admin.

Old Nick: Ichigo

• Parašė po 2 savaičių...
Svečias

LIBLIST.GAM nurodyk kur yra metamodas o metamodo.ini kur amxx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...