Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

vLSG.LT SERVERIS


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4177 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi nesenai bandęs atsidarytį naujas projektas, ieško naujų žmonių į komandą. Šiuo metu mum reikia – Skripterio, Mappintojo, Svetainių kūrėjas[Webberis], bei žmogus kuris užsimtų rimtų serverio platinimu. Serveris buvo atsidaręs su 52 žmonių rekordu, bet kadangi padarėme nemažą klaidą atidaridami serverį nepatikrinus jo 100 procentų, suklupome. Vėliau ieškojome naujo serverio GameMode'o, radome, bet jis tūrejo dar daugiau klaidų nei ankstis. Šiuo metu norime startuoti su naują serverio komandą, kuri iš ties šiuo metu yra energinga, galvojanti, laiko neleidžianti vietoje. Taipogi svarbiausias mūsų tikslas yra rasti gerą skripteri, kuris tikrai išmano savo darbą, kuris į darba žiūri rimtai, kuris skiria laiko projektui. Kodėl būtent pasirinkti mus? Na argumentuoti nėra ka daug, tiesiog todėl, kad dirbame tikrai rimtai, manau rimčiau negu kiti projektai. Mano nuomonė yra daug projektu kurie yra neišsivyste „ SA:MP “ pasaulyje, kurie atsidaro, taip juose yra žaidėjų, bet tose serveriuose tvarkos – 0. Dėl to ir kviečiame pas save, nes mes užtikriname serverį tvarka, kad žaidėjam būtu tikrai malonumas žaisti. Taipogi dėl Mapperio, ieškome tokio žmogaus, kuris nusimanytų savo darba, kuris galėtų skirti laiko projektui, kuris į darbą žiūri rimtai ir mastytų logiškai. Kitas mūsų irgi vienas svarbus žingsnis rasti gera svetainių kurėją kuris atliktu savo darba nuo a iki z. Iškila toks klausimas, o ka mes gausime už darba ? Mes jus galime pasiūlyti neblogas funkcijas tiek serverį tiek forume, būsite kaip serverio Administracija, kuri retkarčiai galės padėti žiūrėti serverį tvarką. Daug daugiau nieko nerašysiu, nes nėra daug ką ir rašyti, jeigu tokių žmonių yra ir turite noro prisijungti į šį projektą parašykite man į skype – w810itiperis. [ Be taško ]. Ačiū, kad skaitėte straispnį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4177 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...