Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.RG.us.lt Gruodžio 15diena atidarymas!


Smige

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4181 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

www.RG.us.lt

RG - Realus Gyvenimas

Taigi Atsidarė naujas projektas www.RG.us.lt renkami direktoriai, serveris kolkas dar neveike.

Serveris bus pahostintas 24/7

Serverio Svetainė www.RG.us.lt

Serverio Atidarymas Gruodžio 15dieną!

Serverio GM -=RG 1.1.7=-

Serverio Informacija

Serveryje galima bus dirbti darbus su Direktoriaus pakvietimais. Serveryje bus įkeltu įvairių sistemų.

Serveryje yra /gps jame galėsite atrasti be vargo koki nors pastatą arba nežinoma darbą, bet reikės nusipirkti kioske jį, kad galėtum naudoti. Serveryje Gausite 50.000Lt, 1316XP. Serveryje jus pasitiks puiki administracija.

Serveryje galima bus nusipirkti savo nuosavą pastatą, jis skaitomas kaip biznis. Serveryje galėsite nusipirkti įvairių daigtų, juos rasite Kioskuose kurie išmėtyti po visa San Fierro miestą. Serveryje galėsite pirkti ginklus iš dylerių arba pirkti ginklų parduotuvėje. Serveryje jūs turėsite išsilaikyti 2teises - Mašinu,matociklu.

Serveryje yra įdėtas spidometro matuokliai kurie nufotkina jūs, kai važiuojate transportu virš 90km/h ir automatiškai gaunate 1stars. Serveryje galėsite pirkti namus, jūs galėsite turėti tik viena namą, namo vidus bus išrinkamas burtu keliu. Serveryje galėsite dirbti paprastus darbus, jie skirti naujokams. Alga galėsite atsiimti prezidentūroje nuo 19:00h - 21:00h

Norėdami apsidrausti jūms reikės nuvykti į Ergo - Draudimas. Norėdami pasidėti pinigus jūs turėsite nuvykti į banką kurį rasite /gps. Serveryje galėsite nuvykti į kartingų trasa joje galėsite važinėtis kartingais,Monstrais džipais,bei kitais kartingų trasoje esančiais transportais. Serveryje palike mašina ant kelio ją nutemps mechanikai jie ja nutemps į KMA - Konfiskuotu mašinu aikštele, ją galėsite pasiimti sumokėja mechanikui pinigus. Serveryje galėsite pasikeisti darbo Uniforma rašydami /skin Serveryje vyks atnaujinimai kas 7dienas.

Gruodžio 23 - 24 dieną bus vakarelis jame bus dalynami prizai, pinigai,xp. Taigi Serveryje bus daug veiksmo,linksmybiu. Serveryje galesite kioske pasigerti, bet tuo metu turėsite saugotis nevažinėti su moto/auto transportu, bes patruliai būdės visa nakti.

Serveryje bus įdėta daug skriptu,mapinimo darbu. Serveryje pasijausite kaip Realife galėsite išskviesti TAXI,Policija,Medikus,mechanikus,tuning.

Serveryje surinkus daug įtarimu, bei darymas Non - RP, DM galės jūs pasodinti policija į kaleima. Sumokėjus didele suma Direktoriui, jis gales jūs paleisti iš kaleimo, bet pinigus tures sumokėti jūsų draugas,pažistamas.

Serveryje galėsite dirbti įdomu darba, lakuna. Lakūno darbe jūs galesite skraidyti San Fierro mieste.

Na visos informacijos nerašau nes viska žinosite.

taigi laukite atidarymo!

Serverio GM tikrai neeilinis... Įdėta daug skriptu,mapinimo darbu.

webe www.RG.us.lt vyksta atrankos į direktorius!

mustQ.jpg

www.RG.us.lt , Laukime atidarymo kartu!!
Redaguota , nario Smige
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4181 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...