Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4975 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

paslaugos.png

Sveiki, Teikiu MTA paslaugas, bei kai kurias SAMP skriptinimo paslaugas:

MTA Mappinimas:

Dirbu pigiai, kainos tikrai nebus didelės. Kainos prasideda nuo 1 LT.

SAMP:

Skriptinimas

Klaidų ištaisymai

Kainos taip pat nebus didelės (nedirbu su mysql) dirbu taip pat su GRP modifikacijomis.

Kurti GameModes

Nekuriu GRP serverių, galiu sukurti FR ar stunt serverį už itin mažą kainą.

Kaina bus pasakyta iškarto.

Atsiskaitymas: Banku.

Susisiekimai: Skype:karolis1489

Užtikrinu Jokių vagyščių, ar visokių apgaudinėjimu.

468x60.png

Jai jai tik freeroomus kuri tai nieką gero.

Jūs dabartiniai GRP fanai, žinokit kad sa-mp pasaulis nesisuka apie GRP lrg ar kaip jūs dabar vadinat, aš dar atsimenu kai buvo GRP 4.8 ir pats ten žaidžiau, ir atsimenu dar tą akimirką kai iš mu-anonimus administratorius pradėjo nesamones daryt, banint kickint žaidėjus, ir po dienos serveris visiškai išsijungė, ir po kelerių dienų kurėjas paplatino šį GM, ir kitą dieną jis ištrynė, nes norėjo pajungt iš naujo, bet buvo per vėlu, jis išplito, o prieš tai serveryje žinot kiek žaidė žaidėjų? max 30!!! o dabar žiūrkėkit kas dedasi po 400 žmonių žaidžia, visi tie nauji žmonės samp'e galvoja kad sa-mp yra tik ant GRP sukurtas, o kodėl aš nenoriu jį skrptinti, ar redaguoti? todėl kad jis yra palikęs paskutinis šūdas, nieko gero nebesukurta, yra tik keli serveriai normalūs, o tie visi normalūs žaidžia po pora žmonių, vsi eina kur daug žmonių, bet nežiūri į jų funkcijas, ir ar serveris tvarkingas ar ne, ir taip pat kokia administracija, o administracija tai šiais laikais patyliu kokia yra, žaidžiu sa-mp'ą nuo 2008 metų, tai aš pilnai daug žinau daugiau negu jūs, dar atsimenu tuos laikus kad Reamio FR buvo paprastutis, kelios funkcijos o žaidė tieeek daug žmonių, o dabar per visokius grp kol nepardavė žaidė apie 40, tai aš noriu atgaivinti FR erą, nes jį kaip virusas užpuolį visi GRP!!!

468x60.png

Jūs dabartiniai GRP fanai, žinokit kad sa-mp pasaulis nesisuka apie GRP lrg ar kaip jūs dabar vadinat, aš dar atsimenu kai buvo GRP 4.8 ir pats ten žaidžiau, ir atsimenu dar tą akimirką kai iš mu-anonimus administratorius pradėjo nesamones daryt, banint kickint žaidėjus, ir po dienos serveris visiškai išsijungė, ir po kelerių dienų kurėjas paplatino šį GM, ir kitą dieną jis ištrynė, nes norėjo pajungt iš naujo, bet buvo per vėlu, jis išplito, o prieš tai serveryje žinot kiek žaidė žaidėjų? max 30!!! o dabar žiūrkėkit kas dedasi po 400 žmonių žaidžia, visi tie nauji žmonės samp'e galvoja kad sa-mp yra tik ant GRP sukurtas, o kodėl aš nenoriu jį skrptinti, ar redaguoti? todėl kad jis yra palikęs paskutinis šūdas, nieko gero nebesukurta, yra tik keli serveriai normalūs, o tie visi normalūs žaidžia po pora žmonių, vsi eina kur daug žmonių, bet nežiūri į jų funkcijas, ir ar serveris tvarkingas ar ne, ir taip pat kokia administracija, o administracija tai šiais laikais patyliu kokia yra, žaidžiu sa-mp'ą nuo 2008 metų, tai aš pilnai daug žinau daugiau negu jūs, dar atsimenu tuos laikus kad Reamio FR buvo paprastutis, kelios funkcijos o žaidė tieeek daug žmonių, o dabar per visokius grp kol nepardavė žaidė apie 40, tai aš noriu atgaivinti FR erą, nes jį kaip virusas užpuolį visi GRP!!!

Sakai ilgiau negu męs? Nors žinai kiek aš jį lošiu? Nuo x versijos aš lošiu jį tad atsigauk

Atėjo pasigyrti.. kiek lošia metu samp..

Aš lošiu nuo 0.2.2 versijos and?! Bet šiuo metu išvis nebeturiu noro eiti į tą sampą. Why? Bcause dauguma nauju žaidėju nesupranta SA-MP žaidimo , priinstalina čytu ir vaidina kietus... Aš jau nebedaug noriu turiu scriptinti. Bet pascriptinsiu dar kažkokia laika ir išėsiu , nes nusibodo viskas :).

SA-MP'as užtraukia gal max į kokį 1menėsį ir viskas..

Sakai ilgiau negu męs? Nors žinai kiek aš jį lošiu? Nuo x versijos aš lošiu jį tad atsigauk

Vaikine aš paskiau ta GRP istoriją, ir jei tu dabar čia pradėsi vaidint kad daugiau už mane žaidi tai tau dar reikėtų užaugti :) aš išvis saves neturiu kuom pagirti, ir nenoriu :)

Atėjo pasigyrti.. kiek lošia metu samp..

Aš lošiu nuo 0.2.2 versijos and?! Bet šiuo metu išvis nebeturiu noro eiti į tą sampą. Why? Bcause dauguma nauju žaidėju nesupranta SA-MP žaidimo , priinstalina čytu ir vaidina kietus... Aš jau nebedaug noriu turiu scriptinti. Bet pascriptinsiu dar kažkokia laika ir išėsiu , nes nusibodo viskas :).

SA-MP'as užtraukia gal max į kokį 1menėsį ir viskas..

Taip, sutinku su tavimi, dabar vienas kažkoks naujokas skriptinantis iškarto varė GRP modifikuot, net nežinodamas kas yra sendclientmessage ir taip toliau, nu čia iš viso tragiška :)

Nenukrypstam nuo temos, susikurkite kitą temą, ir ten dėkit vienas ant kitų. :)

468x60.png

Laki pas tave fantazija vaikuti. :D

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4975 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...