Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4438 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Yo!Supergames.lt bendruomene.

Šią temą sukūriau norėdamas prisistatyti.

Esu Arnas-Arnoldas.

Esu iš Vilniaus.

Turiu 17metų.

Pats gyvenime užsiimu motorolerių mašinų tvarkymų tiuningavimu.

Ant pragyvenimo jau uždirbu pats.

Savaitgaliais mėgstu pakimarinti prie loptopo.Bei žaisti Assasins creed 3.

Taipat mėgstu žaisti žaidimus.Esu gameris.lt apžvalgų rašytojas.Core.

Žaidimus žaidžiu įvairius veiksmo nuo sleeping dogs iki Assasins creed 3.Mėgstu call of duty serija kurią perejas jau 11kartų.Neatsibostantis žaidimas.

Na daugelis nori pamatyti mano nuotrauką tiesa?

Štai

be034511ebed1a16b62c511824dd961e894.jpg

Siūlau neprasidėti forume su manimi maži vaikai.Pasekmės yra tikrai ne jūsų naudai.

Geros dienos.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 4
dd82b20f29faec30792b5695a03825a4231.jpg

(redaguota)

Joks tu apžvalgų rašytojas, buvo tema - Prašykit apžvalgos. Paprašiau 2k13 - nieko. Padaryk kokią apžvalgą specialiai supergames, tada patikėsiu. Bei negerai negerai, 17 rūkai :/

As nesuprantu, taigi temoje manau nebuvo parasyta kad apie kiekviena paparasyta zaidima sukurs apzvalga. Jei buvo tai gal as ir klystu kaikur, taciau jei apzvalgininkas neturi galimybes gyvai pajusti/pamatyti zaidimo tai jau nebebus originali apzvalga manau.

+ Jis nera koks profesionalus apzvalgininkas. Taigi neturetum skustis del tokiu dalyku.

Pas mus yra tokiu kur 11-13 geria, ruko ir tai yra ne tik pas mus tokia problema, daugumoje lietuvos miestu uzkampiuose slepiasi tikrai nemenka suma tokiu vaikezu. Kad 17 ir ruko dar nera taip labai blogai taciau nera labai gerai taip pat.

Redaguota , nario BoQsc

• Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4438 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...