Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4981 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Prašau padėkit ištaisyt. Tam +rep

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(9942) : error 036: empty statement

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(9947) : warning 225: unreachable code

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(9947) : error 029: invalid expression, assumed zero

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(9947) : warning 215: expression has no effect

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(9947) : error 001: expected token: ";", but found "if"

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(9947) : error 001: expected token: ")", but found ";"

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(9947) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

5 Errors.

else if((modelis >= 558 && modelis <= 562) || modelis == 565);
{
ShowTuningMenu(playerid, 1);
return 1;
}
else if((modelis == 535); 

Redaguota , nario Hayes

Susitvarkiau tik kiti dabar..

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(5) : error 038: extra characters on line

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(10293) : error 017: undefined symbol "model"

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(17191) : error 017: undefined symbol "masinos"

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(17191) : error 017: undefined symbol "id"

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(17191) : error 029: invalid expression, assumed zero

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(17191) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

6 Errors.

Susitvarkiau liko tik 2.

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(5) : error 038: extra characters on line

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(10294) : error 017: undefined symbol "model"

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

2 errors

5 eilutė:

#include <a_samp>   

10294 eilutė:

if( model == 516) 

C:\Users\Eivis\Desktop\Mano serveris\gamemodes\sarpass.pwn(10294) : error 017: undefined symbol "modelis"

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Errors.

Žiauru kai nemoku scriptint..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4981 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...